potem dołożyć jakieś 8000 i byłaby do jazdy ;-)
a tak zupełnie szczerze, to jasną sprawą jest, że 100 % ludzi zrobiło by tak samo jak i Ty, dlatego kupiłem to autko dla siebie... nie by sprzedać je z zyskiem.
potem dołożyć jakieś 8000 i byłaby do jazdy ;-)
a tak zupełnie szczerze, to jasną sprawą jest, że 100 % ludzi zrobiło by tak samo jak i Ty, dlatego kupiłem to autko dla siebie... nie by sprzedać je z zyskiem.
A kiedy miałeś z nią do czynienia, że masz takie newsy :?:
A kto sprzedaje takie auto z takiego rocznika !!! z takim wysposazeniem z takim silnikiem w takich pieniadzach?? i to jeszcze KOMIS
Ktoś kto potrzebuje kasyNapisał Konrado
DD
Nie ma grzyba w mieście.
Jeden i drugi omijałbym dłuuuugim łukiem.
Wystarczy popatrzeć na ceny tych samochodów w Niemczech.
Auto w dobrym stanie jest 'drogie' w stosunku do cen na naszych giełdach.
Dlaczego?
To chyba każdy trzeźwo myślący wie sam. Jak ktoś nie wie dlaczego, nie powinien mieć PJ.
a widzieli te fele?? poszly w jeden dzien po wystawieniu, wiem bo obserwowalem![]()
http://www.moto.allegro.pl/item30625...5_146_155.html
I za grosze poszły, chociaż widziałem podobny wzór na którejś ze strona z alufelgami, wystarczyło dodać dekielek Alfy ale cena za sztukę była chyba 480 zł,-Napisał Alfista
cene i unikatowosc w zasadzie robi rozstaw srub tych felg bo przeciez do 156 jest ich pelno
koles ma (a moze miał) tez oryginalne felgi z bravo hgt po liftingu 4 ramienne 15tki w tej samej cenie
I nie dałeś znać na forum..Napisał Alfista
Kupiłbym je bez szemrania i bez względu jakie gromy by mnie potem czekały w domu 8)
forum nie działało![]()
OKforum nie działało
Potraktuje to jako naciągane wytłumaczenie :wink: