Pozdrawiam srebrną 147 widzianą dzisiaj popołudniu na drodze ze Skoczowa do Kończyc - mijanka na łukach w Dębowcu. Niestety trochę sie mi śpieszyło więc nie przyuważyłem czy są ramki![]()
Pozdrawiam srebrną 147 widzianą dzisiaj popołudniu na drodze ze Skoczowa do Kończyc - mijanka na łukach w Dębowcu. Niestety trochę sie mi śpieszyło więc nie przyuważyłem czy są ramki![]()
Pozdrawiam srebrną 156 na rej SO którą wyprzedzałem wczoraj tj 23.08.2011 o godz. 21.20 na Roździeńskiego w kierunku Katowic, dałem awaryjki a czy był odzew to nie wiem, ale ramki napewno były![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
wczoraj widziana czarna chyba 166 na tablicach SG w Zabrzu okolo 11 pod kosciolem Sw. Kamila naklejka alfaholicy na tylej szybiepozdrawiam własciciela
Pozdrowienia dla Alfaholika, ktory zaparkowal swoja srebrna 156 pod auchan przy srednicowie w okolicy 9:30 (ogromny napis z tylu: alfaholicy.org)![]()
kto dzis na bielsku machał do mnie z niebieskiej 156 ?? ja jechałem z przeciwka 156sw granatowa. zauważyłem cie w ostatniej chwili![]()
bociex ty masz na tyle srebrną ramke chrom w tej swojej GT?czemu tak szybko spieprzales w dg na trase na katowice
stalismy za tobą 2x 147, na światlach tylko miedzy nami jakis shit byl
![]()
czarna SGL 147 na ramkach stała wczoraj pod tesco w gliwicach ok 16-17
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Ja pozdrawiam stojącą wczoraj czerwona gtv-kę pod SCC Tesco na tablicach SPI ramki klubowe. Stałem parę samochodów dalej i uwinąłem się szybciej z zakupami![]()
Czerwona 147 na tablicach SY mijana dzisiaj ok, 14 naprzeciwko Marko w Zabrzu.
Nie mrugałem bo jechałem firmówką![]()