o tak tak sobie jeżdżęwedług przepisów wszysto jest ok jedynie co się nie zgadza to homologacja na kloszu a że są straszne wytarte że za dobrze jej nie widać to może nikt się nie doczepi
![]()
wczoraj rozebranie przodu i czyszczenie intercoolerajutro czyszczenie z zewnątrz i jak będzie jeszcze ochota to odkurzanie środka
![]()
A ja po wielu trudach i mordęgach wreszcie jestem na finiszu.
W piątek po przeszlo 8 miesiącach usłyszałem dzwięk boxera.
Po planowaniu głowicy wymianie uszczelniaczy zaworowych dotarciu gniazd, zalozeniu nowej uszczelki pod glowica, i głowiczka skreceniu wszystkiego naciągnieciu nowego rozrządu, wymianie swiec i przewodów WN, zalaniu nowego oleju i płynu chlodniczego, wymianie rur od chłodnicy, regeneracji termostatu i wymianie akumulatora ... przekreciłem kluczyk ... no i ożyl mój boxerek.
Teraz jeszcze tylko złożyc cały przód do kupy, dokręcic wydech wymienic klocki na przodzie no ijazda na przegląd![]()
147 powodów do zadowolenia
Zakupiłam nowe żarówki H7 (Philips Vision), bo jedna się spaliła. Dziś zostanie mam nadzieję założona![]()
Ubezpieczyłem Diablicę. Jestem lżejszy o... ech, szkoda mówić.
Zalana pod korek i przegoniona troszeczkę![]()
niedawno mała regulacja LPG i zmniejszyła się nieco różnica w osiągach benzyna/gaz (przyspieszenie i tak na benzynie lepsze), a od soboty jeżdżę na benzynie, LPG poszło na pewien czas w odstawkę![]()
verdebiancorosso
A ja swoją przywróciłem do życia po 3 miesiącach posuchyWreszcie ją odpaliłem
![]()
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...