Bo prawdopodobnie było zdrowo walnięte albo niefachowo naprawione.
Nikt nie sprzeda Ci "zdrowej" 159 z JTDm 16V z 2007 roku w tej cenie, a nikt o zdrowych zmysłach takiej nie kupi jako "bezwypadkowej" (skoro szukasz 159 w tej cenie, to musisz się liczyć z jakąś tam przeszłością).
AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)
jest badanie techniczne dekry - opis - zdazenia jakie miala - porysowany prawy bok, szyby org, szpachlu prawie nic - prog nieruszony ani dach..
przebieg 181 tys - wiec nie wiem wlasnie.. historia pelna - auto poleasingowe serwis do konca w bilex i carserwis..
jest jedna rzecz ktora mnie zastanawia.. w styczniu odkupila go wlasnie firma caroutlet i do teraz stoi..
10 cylindrów, 475KM = Tribeca B9 żony / Forester XT MY06 mój
Kolego, skoro wzięli ją na handel i puszczają za 29.900 zł, to muszą na niej zarobić ok. 3.000-4.000 zł, więc auto kosztowało ich mniej więcej 26.000 zł.
Czy zatem naprawdę warto zawracać sobie tym autem głowę?
AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
prosze o zamkniecie tematu
Przede wszystkim auto jest z 2006 roku, ma podstawowe wyposażenie (tapicerka welurowa z tego co widzę), przebieg jak na polskie warunki wysoki - a jeśli jeździło tylko po Polsce, to zawieszenie będzie się domagało inwestycji. Wystarczy, że w tym samochodzie jest dwumasa do wymiany, turbina w nieszczególnym stanie oraz standardowo - uwalone klapy kolektora ssącego - i już cena będzie adekwatna do wydatków, jakie trzeba ponieść na naprawy mechaniki.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Tak się składa że oglądałem ją wczoraj. Przednia szyba nie oryginalna czyli była wymieniana do tego na prawym progu wyłazi korozja.
wzialem ta alfe
i jestem bardzo zadowolony z tej decyzji
sprzedajacy - pelen szacun za profesjonalizm
auto ma pewna historie serwisowa - carserwis, bilex..
szyba wymieniana na ubezpiecznie "szyba" - w zeszlym roku - mam ksero calej dokumentacji
mam ksera kazdej faktury z naprawy - auto w jednych rekach od nowosci
auto mialo malowane 3 elementy - na zjezdzie z parkingu poszlo po lodzie ocierajac sie o bariery
rdza na progu - tak jest bo ma obity prog od kamieni
przebieg 100% oryginal
dzis u siebie w warsztacie porozbieralem boczki, oslony, zderzak przod.. ZERO NAPRAW i ingerencji
jestem super zadowolony z zakupu
tez mam doczynienia z "madrosciami" klientow.. i wierze sprzedajacemu, ze jak wystawil ja za 37 tys.. to nikt nie zadzwonil.. jak wystawil za 35 tys to byly telefony - czemu ma taki duzy przebieg
jak wystawil ta aukcje ponizej 30tys to bylo mnostwo telefonow pt. dlaczego taka tania
nie kazde auto musi kosztowac 40tys aby bylo OK..
mnie przebieg nie przeraza absolutnie, skazy lakieru tez nie - balbym sie jakby miala sliczny lakier bez odpryskow po takim przebiegu
malowane elementy posiadaja znikome paski szpachli - mierzone u zaprzyjaznionego lakiernika - od spodu drzwi zero sladow po wgniotach
mechanicznie byla regularnie serwisowana - rozrzad wymieniony na 150tys, turbina na 120tys, regularny serwis wahaczy, zarowek, olejow, nowy zawor recylkulacji spalin, nowy akumulator..
nowe sprzeglo kompl. z kolem zamachowym.. tarcze, klocki.. wsio robione regularnie stosownie do przebiegu..
cena uwazam ze atrakcyjna ze wzgledu na opinie ze musi byc zblizona do 40tys.. to raz.. (dla mnie bzdura)
i atrakcyjna bo tak na serio to bardzo zadbany samochod.. przede wszystkim profesjonalnie serisowany.. z kompletna dokumentacja od homologacji po karte kodowa o kpl. kluczy nie wspomne
dziekuje slicznie za checi pomocy - tym razem z cala swiadomoscia mowie, ze warto bylo zaryzykowac
---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:39 ----------
widzisz kolego.. akurat mieli plan lepszy niz Twoje kalkulacje - odp. jak byla wystawiana, w jakich cenach jest ponizej - dostalem ich fakture zakupowa od I wł - zarobili na aucie 1.100zł
Nie pozostaje nic innego jak pogratulować okazji![]()
AR 147 1.9 JTD 8V (2004)