można takie dostać na allegro na metry,samoprzylepne. Ale moim zdaniem nie będzie to ładnie wyglądało.Oczywiście decyzja należy do Ciebie.Napisał provokator
można takie dostać na allegro na metry,samoprzylepne. Ale moim zdaniem nie będzie to ładnie wyglądało.Oczywiście decyzja należy do Ciebie.Napisał provokator
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
ale mówisz tylko o jakiś elastycznych paskach? mi bardziej chodziło o chromowane listewki w miejsce tych standardowych które są chociażby przy dolnej części okna które jak chyba wszyscy wiedzą lubią puchnąć wraz z upływem lat ( podobno są z aluminium które po pewnym czasie się utlenia) rozważam więc opcję kupienia nowych lub zrobienia coś z tymi, a może gdyby rzeczywiście były aluminiowe - zerwać z nich tą gumę, oddać do polerki i założyć same?
Nie. Ale pamiętam że zaraz po tym jak kupiłem pojawił się drugi podobny komplet, tez z połamaną jedną listwą, wiec to pewnie był ten który ty kupiłeś :wink:Napisał csscss
teraz: '17 AR Giulia 2.0 TB Multiair Business, Rosso Alfa
kiedyś:'07 AR Spider 2.4 JTDm 20v Exclusive, Nero Carbonio'93 AR 33 1.7 IE 8v, Blu Spazio metalic'06 AR 159 1.9 JTDm 16v Progression, Nero Oceano
'04 AR 147 1.6 TS 16v Distinctive, Nero Metallico'98 AR 156 1.9 JTD 8v Progression, Grigio Chiaro metalic