Mozemy cos pomyslec o jakims spociku.Z tego co pamietam to koledzy z Zyrardowa probowali u siebie zrobic i byly tylko 2 Alfy tak wiec moze u nas bedzie lepiej.Jakie propozycje co do spotkania?
ewentualnie proponowałbym niedzielne popołudnie lub w ciągu tygodnia wieczór po 19
Mi niedziela popoludniu pasuje a co spotkania w tygodniu to jeszcze nie odpowiem ale raczej na 80-90% tez nie bedzie przeszkod.Napewno ten piatek odpada z mojej strony
OK, to poczekajmy trochę, może ktoś jeszcze wyrazi chęć.
pozdr.
Jeśli w niedziele, to może mi i bratu udałoby się dojechać. Pod warunkiem, że bella będzie chciała hamować![]()
Mysle ze w niedziele wieczorkiem dam rade na ta godzinke czy troche dluzej podjechac.
Panowie, znacie jakiegoś dobrego mechanika w okolicach Sk-ce do alf, chodzi mi przede wszystkim o sprawdzenie przedniego zawieszenia.
Pzodr
Raczej nikogo takiego w naszych okolicach nie znajdziesz.Mi zawieszenie wymienial Lewandowski na Sklodowskiej ale i tak juz sie jeden wachacz powybijal (taki urok polskich drog).Kiedys na forum miasta czytalem ze ludzie sa zadowoleni z Przybyszow na ulicy Widok obok sklepu z rowerami.Mozesz najwazej do nich podjechac a jesli chcesz naprawde kogos dobrego to albo AlfaTeam w Lodzi albo Tomek Seliga z Lesznowoli kolo Piaseczna.Ja osobiscie od jakiegos czasu korzystam z uslug Tomka polecanego zreszta przez ludzi z forum.Sa jeszcze w Mszczonowie chlopaki co robili democara z AlfaClub.pl ale nie wiem czy oni sie zajmuja biezacymi naprawami czy tylko sportem.Gdzies na forum Alfaclub.pl jest do nich kontakt
Ostatnio edytowane przez mourning ; 14-09-2011 o 11:44