kiedyś podnoszenie siedzisk było bardziej popularniejsze, teraz jakoś się od tego odeszło.
kiedyś podnoszenie siedzisk było bardziej popularniejsze, teraz jakoś się od tego odeszło.
AR 159 Sportwagon Q4 | 3.2 JTS 260KM | 2006r. - Bestia
Była:
AR 156 Sportwagon FL | 1.9 JTDm 140KM | 2003r. - Bella
Ja mam skladana dzielona .
I uwazam ze nieskładane siedzisko jest lepsze , prostsze i szybsze.
W Peugeocie 407 mialam skladane siedziska , i tez dzielone 60/40.
I bylo z tym kupe roboty , odhaczanie wyciaganie itd , a bez tego oparc prawie nie mozna bylo zlozyc ( max tak na 45 stopni )
Czyli nawet przy potrzebie tylko lekkiego pwoiekszenia bagaznika trzeba juz sie bylo bawic w cala opecje z siedziskami
A w Alfie "cyk" skladam oparcie i gotowe.
I wcale nie jest tak ze przez to jest duzo gorsza podloga przestrzeni ladunkowej.
Prawda ze nie sklada sie na zupełnie poziomo , ale to pochylenie nie naprawde niewielkie
Wole takie
Zgadzam się. Tym bardziej, że w przypadku sedana składana kanapa oprócz składanego siedziska naprawdę na niewiele więcej może się zdać... Zważywszy na wielkość otworu załadunkowego w 159 sedan lodówki, ani szafy i tak tam nie przewieziemy. Idealnie płaska podłoga przestrzeni ładunkowej (co i tak nie zawsze ma miejsce, nawet gdy jest składana kanapa) nie jest żadnym rozwiązaniem.
Zależy w jakim przypadku.
ja też dołączę do tematu.
zapytam może ktoś wie jak zdemontować siedzisko i oparcie tylnej kanapy skoro nie ma możliwości jej złożenia?
pytam bo zamierzam doposażyć autko w sprzęt grający i pociągnąć kabelki do bagażnika.
pozdrawiam
Kolego, poszukaj na forum eLearna - skoro chcesz doposażyć auto w audio, to przejście pod siedziskiem kanapy nie będzie jedynym problemem w prowadzeniu okablowania - eLearn z pewnością przyjdzie Ci niejednokrotnie z pomocą w kwestii "rozbierania" elementów samochodu.
AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)