dla mnie temat z dupy nie rozumiem takiego szarpania pieniadzy , zrozumiał bym na prawde jeśli ( nie daj boże ) ktoś z rodziny by musiał operacje przejsc czy cos i na prawde nie ma pieniedzy sie na to , tak jak moj brat teraz bedzie miał operacje na wzrok jakimis laserami w wysokosci 2500zl ale to jeszcze nie jest taka straszna suma.
temat dobry gdyby do tego podejść bardziej rzeczowo
np.
potrzebuję kasy bla bla bla
w zamian mogę ........ ( umyć komuś auto , być kierowcą w weekend - piwko itp spożywa właściciel pojazdu , ja prowadzę , wyprowadzę psa itp)
za darmo to po ryju można dostać - a i tu czasem po fakcie kase zabiorą
zwykła rumuńska panda (" Pan da , Pan da ... " ) to mało skuteczny sposób
trzeba czegoś nowego aby ludzi zachęcić do datków
Ten rower jest prawie w cenie mojej Alfiny
---------- Post added at 13:03 ---------- Previous post was at 13:01 ----------
Załóż LPG do Veyrona ! O !
---------- Post added at 13:04 ---------- Previous post was at 13:03 ----------
A ja tam lubię czarną klasyczną... Moja Pani też![]()
Zaraz, zaraz.....jak każdy z forum zrzuciłby się po 10zł to i całkiem zacną Alfe można by było nabyćkolega dobrze kombinuje........ ale z drugiej strony jak Ci się zrzucimy to zarejestrujesz ją na kilkadziesiąt współwłaściceli????? Albo każdemu dasz ją na tydzień użytkowania w zamian za okazaną pomoc??
Nie poruszyliśmy jeszcze tylko kwestii w jakiej walucie ta zapomoga![]()
a może tak jak Leszek Kuzaj zrobił akcję... brakło mu kasy na Rajd Polski to prosi kibiców o pieniążki a w zamian będzie umieszczał ich zdjęcia na rajdówce.
Powiedz co umiesz robić , gdzie pracujesz/pracowałeś i zaoferuj ludziom swoje usługi to by było sprawiedliwe i nie złośliwie to piszę , ale całkiem poważnie Pozdrawiam Michał