pozdrawiam Kolegę Dysan20 który bardzo ładnie mi poświecił po oczach i Łukasza który tym razem chyba mnie nie zauważył wczoraj po 22,00 koło Maxa na Szkotniku
pozdrawiam Kolegę Dysan20 który bardzo ładnie mi poświecił po oczach i Łukasza który tym razem chyba mnie nie zauważył wczoraj po 22,00 koło Maxa na Szkotniku
kertoip160, ja się od razu domyśliłem, że to Ty jak już do samochodu podchodziłemdlatego szybko Cię "doszedłem" bo w sumie myślałem, że mnie nie widzisz, że to ja do Gtv wsiadam
Mogłeś się zatrzymać na jakąś bajerkę
A z zasłoną luz, przynajmniej widać, że to gnojowóz
hehe pojechał bym się z Wami "bujnąć" po mieście ale z Laską byłem a Ona mi sapie od razu jak tylko wkręcę ponad 4k rpm
![]()
Szczepan, kurde przyznaje się, że Cie nie widziałem... ale chyba wtedy do garażu jechałem i w głowie było tylko co tu podłubać przy aucieA Sylwek zawsze świeci po oczach
![]()
hehe no myslę, że w ta niedziele sobie pogadamy na spocie i zrobimy rundkę po mieścieja sobie własnie stanąłem koło twojej alfy żeby sprawdzić czy to Twoja i wtedy zobaczyłem, że TY idziesz, ale że nie było nam dane jeszcze gadać ze soba na zywo więc nie zatrzymałem sie na bajerke, a szkoda ;P
Ja jakby co - na niedzielę jestem chętny, może kogoś z kgr jeszcze skołuję![]()
dawno temu i nieprawda: 33 1.8td rosso - 146 1.6ts nero - GTV 1.8ts nero - 156sw 2.4Jtd nero - 156sw 20v grigio luce di amalfi - GT ts blu chiaia di Luna - 156sw 20v grigio metalico - 166 Jtd cf3 nero volcano - 166 2.5V6fl - 159fl sw jtdm 16v grey indigo
Tylko na którą się umawiamy ?
Ja znowu w ten weekend na 2 weselachgrrr... ale obiecuje ze od października będę grzecznie jeździł z Wami na spoty
Pozdro ale parki z ciemnej 147, która tak strasznie machała do mnie w Tarnowcu dziś i srebrnej 156 pod wiaduktem w Tarnowie![]()
Alfe kupuje się sercem a nie rozumem
Rozumiem, że spoty dalej odbywają się na parkingu przed Carrefourem ? A dokładnie w której części się zawsze ustawiacie ? Pytam, bo chciałbym wpaść w tę niedzielę na 15-tą.
No właśnie nie mamSam jestem swoim jedynym znajomym, który ma Alfę
![]()