Pozdro dla własciciela 156 sedan na blachach SWD spotkanego na rondzie w wodzisławiu przy Mc'Donalds ok. godz. 13 - kolor prawie taki sam jak moja![]()
Pozdro dla własciciela 156 sedan na blachach SWD spotkanego na rondzie w wodzisławiu przy Mc'Donalds ok. godz. 13 - kolor prawie taki sam jak moja![]()
Pozdrowienia dla Pana z ciemnej 159 spotkanego dzisiaj w Katowicach na Słonecznej. Może alfaholik bez ramkowy![]()
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Pozdrowionka dla wszystkich alfaholików od dzisiaj śmigam na klubowych ramkach więc patrzeć dobrze![]()
Pozdrowienia z bordowej 164-ki, dla błękitnej 147-ki widzianej dzisiaj ok 13.45 na A4, miedzy Chorzowem, a Katowicami. Awaryjne widziałem, dziekuję. Ramki były też. Numerów nie zdążyłem odczytać. Natomiast, nie wiem czy moje długie były zauważone. Dzieki. To mnie dobrze nastroiło na resztę dnia.
Kto parkuje 156 SW srebrna pod hotelem Copernicus w Krakowie? Już drugi raz ją tam widze. Ramki klubowe![]()
A ja pozdrawiam widzianą w środe 156 SW przed fl z ramkami klubowymi w Sosnowcu na pekinie jadącą w strone Dąbrowy G. na tablicach RP. Jechałem przez chwile 2 auta za Tobą.
Pozdrowienia dla Pati&Grzesiek (chyba) widzianego dzisiaj na Frysztackiej w Cieszynie. Pomachane,odmachane.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam "coxa" bujającego się po Zabrzu w godzinach popoludniowych![]()
Pozdrawiam alfaholika ze srebrnej 156 spotkanego dziś na BP w Tarnowskich Górach, przywitaliśmy się, niestety pamiątkowego zdjęcia brak, gdyż byłem volvoPozdrawiam również Venoma, który koło 14.30 zasuwał Chorzowską w stronę Katowic
![]()
Czasami to aż mi głupio, że inni mają takie brzydkie samochody
Pozdrawiam czarną 147 stojąca w Katowicach przy Józefowskiej od strony IPN-u, stałem na parkingu swoja czerwoną![]()