Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy 1234567
Pokaż wyniki od 61 do 63 z 63

Temat: Alfa Romeo 156 2.5 V6

Użytkownik Rowerzysta Avatar chmielo
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    156 - 2,5 V6 24V

Domyślnie

[QUOTE=proh;642396]Trochę daleko - za to powrót bym miał bardzo przyjemny jeśli bym się zdecydował. Jeśli nie będzie nic ciekawego w rejonie Śląsk/Małopolska to może się wybiorę. 7,5kPLN to dobra cena?[/QUOTE

Proh! Ty leniu!
    Alfa to nie golf, nie stoi w każdym komisie i pod każdym blokiem. Na dobry egzemplarz czeka się miesiącami...
    Ja też miałem problemy z kupnem, kupiłem po kilku miesiącach na śląsku (dwa wyjazdy Lublin-Katowice) w stanie dostatecznym, sam doprowadzam do stanu w miarę przyzwoitego! Polecam auta z forum, unikać okazji z zagranicy i ofert za 6-7 tysia, (aczkolwiek nie zawsze jest to regułą, do każdego auta podchodzić indywidualnie!)
    Nawet dobrze zachowany egzemplarz wpakujesz trochę kasy, auto raczej nie tanie w eksploatacji, polecam 2,5 V6, jeżeli nie stać Cię na 3,2
    V-6 akustyczna heroina

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar proh
    Mieszka w
    Katowice
    Auto
    szukam V6/JTS/JTDm

Domyślnie

Nie było mnie ostatnio w PL, więc tylko z telefonu przeglądałem Alledrogo i faktycznie "bida z nędzą". Już nawet byłem gotowy jechać te 500km, ale się okazuje, że jest bliżej Obejrzę na pewno.

Użytkownik Rowerzysta Avatar chmielo
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    156 - 2,5 V6 24V

Domyślnie

Proh, chętnie sprzedam swoją, nie ma problemu, jak pogonie to ciułam na GTA...
    Oh, jak dobrze że Biedronka jest blisko....

---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 19:02 ----------

Cytat Napisał wasyl Zobacz post
    Widze ze wszystko kreci sie wokol spalania.... . Mialem TSa i moj brat tez mial i stwierdzam ze spalanie jest jak dla mnie nie do przyjecia, za wysokie. Pewnie dlatego ze aby wykorzystac potencjal to trzeba ten silnik ciagle krecic, ponizej 3 tysiecy obr w ogole nic nie istnieje. Taka jego charakterystyka. Wiec jesli spalanie jest az tak istotne to nawet chocby z tego wzgledu polecam V6ke. Spalanie nie jest duzo wyzsze, a frajda z jazdy, doznania akustyczne, elastycznosc i fakt samego posiadania powoduja ze zawsze wybralbym V6.

Chmielo, wymien wydech za katalizatorem i zamontuj stozek CDA. Zdziwisz sie

http://www.youtube.com/watch?v=8khWW...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=a9w9_..._order&list=UL
    Wasyl, słyszałem i widziałem wszystkie filmiki na youtube, odnośnie silników V6 Busso, jest co posłuchać (przepraszam sąsiadów), chciałbym w przyszłości tylko delikatnie podkreślić dzwięk silnika, aktualnie Alfa służy mi jako wygodne Grand Turismo na dłuższe trasy...
    V-6 akustyczna heroina

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia