SERGIUSZ na priv napisalem Ci..... odpisz jak możesz....
Panowie.... nie wiem co mam myśleć o tej Alfie na allegro co jest wyróżniona....
http://moto.allegro.pl/item315892033...jestrowan.html
SERGIUSZ na priv napisalem Ci..... odpisz jak możesz....
Panowie.... nie wiem co mam myśleć o tej Alfie na allegro co jest wyróżniona....
http://moto.allegro.pl/item315892033...jestrowan.html
Jak dla mnie z fotek fajna,tylko już te auta były ponad pół roku temu wystawione... Wtedy ja szukałem dla siebie,gadałem z gosciem i niby jest bezwypadkowa,ale przyznał ze dał do malowania maske,błotniki przednie i zderzak z powodu odbic od kamyczków....ja jestem w stanie w to uwierzyc lecz w le miejsca przypatrzyłbym sie szczegółowo,z Gorzowa zazwyczaj 166 bez problemu sie zdażały wiec jedź ją oglądnij,myśle ze gosc nie sciemnia bo ma juz 2 sztuki,z jakiegos powodu chce sie ich pozbyc... tylko cena nie pamietam jaka była teraz napewno uległa zmianie,jak masz niedaleko to podjedz i przejedz sie najlepiej jak przed zakupem przjedziesz sie conajmniej 2 lub 3 takimi alfami...
nom znajomego ojciec ma i stąd to moje zainteresowanie tym modelem... hmm no mam prawie 400km do Gorzowa ;/ wiec nie widzi mi sie jechac zaplacic za podroz i sprawdzenie na stacji gdzies albo w serwisie i wrocic do domu tym co przyjechalem ;/ to mowisz ze byles u niego i tą alfe ogladales ktora jest teraz na allegro ta co link podałem wyżej??
tez obseruje ta Alfe. Dzwoniłem do kolesia w piatek wieczorem i chciałem jechać ja obejżec. Z tego co mówił jezdzi nim jego zona na weekend pojechali nia do Berlina do rodziny czy cos wiec byłem umowiony na niedziele, to mi w sobote zadzwonil wieczorem że ktos dostal udaru mozgu czy cos i zadzwoni do mnie we wtorek czyli dzisiaj. Jak bedzie słowny to zadzwoni to jade ja obejzec jak nie to moze cos kombinuje koleś. Z tego co opowiadal to wszystko z ta alfa gra ostatnio koło dwumasowe wymienial i dywaniki welurowe :wink:.Przywiózł ja sobie z Włoch w kwietniu niby miała 114tys. a ostatni wpis w książke jest przy 140tys. wiec myslalem ze zrobil to w ASO w Polsce, ale z rozmowy wynika jak sie pytałem czy maja gdzies w Gorzowie ASO to chłopak nie wie gdzie maja serwis ;// Troche dziwne i rozbieżne informacje mi podał przez tel. Ale może jest zakręcony. Interesuje mnie tez jego opis bo auto ma niby xenon, ale to Alfa powinna miec spryskiwacze na reflektory prawda a nie widze, wiec zderzak jest chyba inny bez otworów albo to xenony HID-y z allegro ; ;//
W każdym razie jak sie odezwie to nie mam daleko i sie przejademoże akurat sie skusze
No ta tyle ze ten facet handluje autkami, w gorzaowie jest ASO fiatowskie na 15 stanowsik wiec wcale male tyle ze ci goscie to co miesiac ktos inny.Napisał jesse_w
159-270/505 /Ghibli 2.8 Bi-Turbo 381km/156 2.4 Grafittowy klekot 180/380 /AR 156 3.2GTA Rozbita
chunkpunk znasz tego kolesia co sprzedaje?? warto sie zainteresować ta Alfą?? znalazłem juz to ASO "Auto Gobex" na szczecińskiej jakby co to bym sobie tam podleciał z ta Alfą. Tylko pytanie czy warto faktycznie podejmowac ten temat z tym handlarzem. A może ktoś juz od niego brał belle??
Patrząc na auta jakie sprzedaje ten gość to na zdjeciach wyglądają niczego sobie
ja z nim gadalem przez fona juz dwa razy, i powiem ze dziwnie sie z nim gada, w kazdym badz razie samo gadanie nic nie znaczy dopóki sie nie pojedzie do zaufanego serwisu bo znaznaczam panowie ze moze tak byc ze pojedzie z wami do serwisu alfy czy tam fiata da 500 w łape i bajke uslyszymy dobrą bez zadnego kwitku...tak tez sie zdarzało.... najlepiej to zalatwic konkretnie tylko ze jak bedziemy chcieli konkretnie w ASO to zabulimy równiez konkretnie więc teraz trzeba przeanalizowac za i przeciw, ja jak z nim rozmawiałem przez telefon to znowu mnie nie mówił ze coś malował tylko ze taką sprowadził i taka była jak jest, wymieniał tarcze na TRV czy jakies tam, nagłosnienie infinity kappa za 3500 z wytlumieniem i takie tam, turbina za 3500 tys byla wymieniana we wloszech wczesniej bo jakis tam papierek ma na to, i pisało tam "turbin" czy coś mówił, mówił tez o tych dywanikach co wspominaliscie ze sobie zamówił, szybki przyciemnil z tyłu, ksenon faktycznie kaszana bo 300zł na allegro takie, więc nielegal na dobrą sprawe i kiepska jakość, przebieg mowil mi ze 120 tys. miala jak przyjechal nią w kwietniu, w zawieszeniu cos tez robil ale juz dokladnie nie pamietam co bo troche tego jest, i przepływomierz zmienił chyba niedawno.... takze tyle od goscia wiem, powiem wam ze alfa wypas z wygladu ale nie zakochajmy sie jak w pierwszym aucie i nie lećmy na hura walić mu z kapustą po szyjenie dostanie tyle ile chce a chce 24...jeszcze niedawno bylo 25, a jak dostanie to od kogos kto sie poprostu zgapi.... takie jest moje zdanie Ja osobiscie jesli by sie tam okazalo ze wszystko spoko i przebieg real bez powaznych wad to dalbym mu nie wiecej niz 23 patyki
dokładnie karolass tą sama gadke mi sprzedał i faktycznie chce 24.000. Xenon tak jak myślałem allegrowy czyli shit. Jeżeli coś tam miał turbine zmienianą to ciekawe że tak szybko mu sie skończyła przed 120 tysiacami. O tych tarczach i klockach tez mi opowiadał i te nagłosnienie Infinity.
Jakisz czas temu sasiad szukal 166 i z tym czlekiem sie umawial mial inna i ta sama gadke sprzeal ze wszytko wymienial cos tamNapisał jesse_w
![]()
Kiedys jak bylem na przegladzie braby w ASO i czekalm caly dzien to bylem swiadkiem ze gozdek sie umawial z mechanikiem ze przyporwadzi autko z klientem i ma byc cacy.
Zreszta kazdy z okolicy wie ze to ASO nie ma najlepszej opini
Zreszta mi kiedys w 2 aso sami oferowali ksiazke serwisowa wypelniania za drobna oplata
159-270/505 /Ghibli 2.8 Bi-Turbo 381km/156 2.4 Grafittowy klekot 180/380 /AR 156 3.2GTA Rozbita
Moje zdanie na temat aut z Włoch jest takie: Jezeli przywiózł ją dla siebi zadbana z mysla o sobie i nie patrzył na cene to ona jets ok,ale jak gosc tak tylko na chwilke bo miał tam okazje to niech ją trzyma i w czerwcu bedzie stała za 18tyś!!! U mnie zbyt duzo włoskich aut widziałem,po okolicy,znajomi,sasiedzi i pwiem tyle po auto do włoch sam musiałbym jechac ,nigdy nie kupie auta przywiezionego z włoch przez druga osobe nawet przez brata bo wiem jak tanio spzredaja auta w jakim stanie a za dobre sa takie same ceny jak u nas... Jeżeli ktoś mi nie wierzy niech poejdzie do jakiegos miasta i zobaczy jak sie parkuje zamochody i o nie dba...oczywiscie sa tacy, którzy dbaja,ale to jest mała iloscJa jej nie oglądałem tej z Gorzowa,ale jak z gosciem gadałem tak ,ze wycisnąłem soki prze tel to mi powiedział,ze przód malował bo był obity od kamyczków.... nie napalajcie sie tak na alfe bo czasem warto poczekac,jezeli sie wam nie spieszy w połowie marca bedzie dostawa niejednej bo polacy beda jechac na swieta
![]()
Lepiej wrócic do domu tym czym pojechałes ogladac auto niz wrocic tym co kupiłes lub wogole nie wrocic i byc niezadowolonymDecyzje chłopaki musicie podjąć sami...