Witam Mam kilka problemów z moją alfą dużo pracuje i wiem że napewno gdzieś są linki do moich problemów ale naprawdę nie mam czasu żeby szukać więc przepraszam że zakładam nowy temat ale może byście mi napisali co i jak było by szybciej.
Moje problemy:
-Pukający zacisk lewego hamulca,
-nie mogę wy7ciągnąć navi a pasowało by bo mi płyt nie czytagwoźdzmi mi się nie udało urwałem jedynie panel,
-ciągłe komunikaty left slide light failture, brake left light failture,i przyśpieszony migający kierunkowskaz,
-dziwne stukanie z tyłu na dziurach i z przodu dziwny hałas coś w stylu otarcia, koła 15 195/55,
-jak zaktualizować soft w navi?
-czy waszym zdaniem chip zamontowany do tego auta dobry pomysł czy istnieje ryzyko uszkodzenia silnika??
-o i mam porysowany lewy bok czy polerka coś pomoże czy tylko lakiernik?? do bazy nie zdarło pasta tempo pomogła na chwile
-strasznie słab pilot wymieniłem baterie ale pilot ciężko łapie muszę z 10razy wcisnąć żeby otworzyć i z bardzo bliska z daleka nie ma szans.
.
Narazie tylko tyle problemów pamiętam bardzo proszę o pomoc i wyrozumiałość. Dziękuje i czekam na odpowiedzi.