Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy 12345678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 72

Temat: 1 Marca Spocik

Silver156
    Gość

Domyślnie

Ja mam swieze Dunlopy i musze je oszczedzac ;P oczywiscie letnie no to Pany pamietajcie o 13:00 pod CPN przy Carefurze (obok Media Markt ) !! Ci co startuja ze Szczecina i okolic

pikero
    Gość

Domyślnie

ok no problemo dzisiaj wyjechałem po półrocznej przerwie sprawdzić auto - brak hebli tył cieknie płyn ze zbiornika, i co najgorsze źle działa wspomaganie - wszystkie usterki oprócz wspomagania powinienem jutro usunąć co oznacza że w slalomie sobie nie pojadę za szybko...

Silver156
    Gość

Domyślnie

Ku...a nie wiem czy bede bo mi dzisiaj po wymianie oleju i filtrow zapalila sie kontrolka wtryskow i nie jezdzi alfa ;/ masakra ;/ mam nadzieje ze jutro rano dojde co to , temat zalozony w dziale [156] moze ktos cos wie ?!?!

pikero
    Gość

Domyślnie

ok usterki usuniete siedzen tylko nie upralem alfa jakos smiga i to wspomaganie zle działa ale....

Silver156
    Gość

Domyślnie

Ja usunalem problem zle zlozony dolot byl przyczyna ;d obecnosc swoja potwierdzam !!

pikero
    Gość

Domyślnie

było milo dzięki panowie, nastepnym razem zrobie wspomaganie i reczny to moze jakis normalny czas w slalomie sie wykreci... aktualnie wrocilismy z kuba ze szczecinka pierwszy raz jechałem na 3 silniki 2 boxery(do AR 33) jeden w bagazniku drugi na tylnym siedzeniu (Silver156 pytałeś czy nie obciera tył - odp: nie obciera ) i jedną v6 pod maska :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

z twoją zawiechą i tak nie do pokonania byłeś spocik jak dla mnie udany, wyszalałem się i to najważniejsze
    z niecierpliwością czekam na fotki i filmiki, bo sam zrobiłem tylko 3 zdjęcia :mrgreen:

Silver w końcu zatankowałeś paliwo jakie trzeba, dlatego mnie brałeś
    pikero prześlij mi foty tej kiery jak możesz

pod jakim hasłem na YT szukać tej szalonej Hondy? :mrgreen:

1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

adamo
    Gość

Domyślnie

Było bardzo sympatycznie... więcej takich spotów proszę ...b. żałuję, ze tak szybko sie zawinąłem...

...fotki ==> ALBUM!

kilu
    Gość

Domyślnie

Również żałuję że tak szybko się zawinęlem. Ale cóż, obiecałem kobitce zakupy .
    Na następnym zloci zostaje do końca :!:

plu5
    Gość

Domyślnie

spocik niezly.. szkoda ze pogoda nie dopisala.. a "czołówkę" z oponami traktuje jak przestroge ze nie nalezy szarżować w deszczu na zimowkach ;P Pozdro i do zobaczenia na nastepnym