Witam wszystkich serdecznie!
Mam pytanko czy ktoś się orientuje czy literki są przyklejone do klapy, czy też blacha jest podziurkowana i "znaczki" są włożone w otwory? Czy ktoś próbował w ogóle usunąć takie znaczki? Pozdrawiam!
Witam wszystkich serdecznie!
Mam pytanko czy ktoś się orientuje czy literki są przyklejone do klapy, czy też blacha jest podziurkowana i "znaczki" są włożone w otwory? Czy ktoś próbował w ogóle usunąć takie znaczki? Pozdrawiam!
Dziękuję bardzo za szybką odpowiedźWięc myślę, że od soboty moja Bella będzie "łysa"
![]()
the best jest 145 przeszczepione na środek jak u mnie
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...1106112432.jpg
Ostatnio edytowane przez aqaz ; 11-09-2011 o 18:32
dźwięk + przyspieszenie + elastyczność = V6
Podoba mi sie pomysł z środkiem !
osobiście też rozmyślam nad zdjęciem oznaczeń lecz nie wiem jak będzie z tą różnicą odcieni lakieru..![]()
Ja tam dokładałem, bo miałem połamany napis T.Spark. Ale 1.4 chyba zdejmę, bo mam wrażenie, że prowokuje ludzi w sposób "Jak to? Wzięło mnie 1.4? No nieeee!" i ledwo skończę wyprzedzać, a oni mnie wyprzedzają
Generalnie jak zdejmiesz (żyłką, o której już ktoś pisał w innym temacie), przemyjesz miejsca po taśmie środkiem do usuwania asfaltu z auta lub benzyną ekstrakcyjną i zawoskujesz, to powiedzmy sobie szczerze, napis nie zajmuje jakiejś ogromnej powierzchni i pod dobrym woskiem nawet nie będzie widać różnicy.
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
"Ale 1.4 chyba zdejmę, bo mam wrażenie, że prowokuje ludzi w sposób "Jak to? Wzięło mnie 1.4? No nieeee!" i ledwo skończę wyprzedzać, a oni mnie wyprzedzają"
swoją Alfe mam od miesiąca ale sam kilkakrotnie miałem taka sytuacje !
Myślę że w Sobote zrobie tak jak kolega pisze, żyłka, benzynka ekstrakcyjna i wosk i powinno być ładnie !![]()
a ja zdjałem napis 2.4 jtd bo juz niestety wkurza mnie to ze wszyscy jezdzą klekotami w tym i ja
a przy 166 odwrociłem jedną 6tke i jest 169