http://www.squadra-tuning.nl/prijslijst-ar.html
co sadzicie o tym ?
http://www.squadra-tuning.nl/prijslijst-ar.html
co sadzicie o tym ?
1. 164 TS biała ..była .2. 164 TS LPG zielona ..była.. 3. 164 TS niebieska ..jest ale na części,, 4. 164 TS czarna *była .5 164 2.0 V6 TURBO lpg bordo JEST
Holendrzy Sobie chwalą Squadre i ich boxy..
jak dla mnie cena nie jest adekwatna do wykonanej roboty.. w PL Marcin zrobi to lepiej a podobną cenę i nie wgrywa gotowca..
Pozdrawiam
Jak szukasz gotowca to poszukaj na ebay.
Nie znalazłem w Polsce "Marcina", który by się roboty podjął. Wszyscy wymiękają. Prawdziwy Marcin - bez cudzysłowia, czyli cinsoft - powiedział, że może podłubać i zobaczyć co da się zrobić. Niestety mam za daleko by się bawić w takie coś...
Wobec powyższego jestem zainteresowany i możliwe, że skorzystam. Minus taki, że muszę jechać do Holandii. Jednocześnie jest to plus, bo na miejscu mogą delikatnie zmodyfikować program![]()
Do Holandii jadę po gotowca, który zostanie ewentualnie dopieszczony. Oni robili już dziesiątki tych silników.
Na Śląsk jechałbym eksperymentować metodą prób i błędów. Jest różnica?
W sumie powinienem wspomnieć o bardzo ważnej rzeczy. W lutym i tak będę w Belgii. To chyba stawia sprawę inaczej. Grzechem byłoby nie nadłożyć tych 100 km![]()
No chyba że tak
Nie mniej jednak na Śląsk i tak zawsze warto zajrzeć bo jest piękny
P.S.
Przepraszam za totalny OT ale nie mogłem się powstrzymać![]()
Dlaczego ?
ciekawe czy maja cos do ts takiego jak moj
?
1. 164 TS biała ..była .2. 164 TS LPG zielona ..była.. 3. 164 TS niebieska ..jest ale na części,, 4. 164 TS czarna *była .5 164 2.0 V6 TURBO lpg bordo JEST
Dyny, a pytałeś w SKN Tuning w Lublinie? Nie masz daleko (no kiedy w Polsce jesteś - chociaż w Berlinie też pewnie mają oddział, bo firma rdzennie niemiecka), teoretycznie profesjonaliści (jeszcze nie odwiedzałem, to nie wiem, ale w planach jest przytłoczenie ich grupą studentów-samochodziarzy zadających pytania), mają pod większość aut i silników gotowce z modyfikacją na tej samej zasadzie co V-Tech.
Pozdro
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda