Na allegro są kable z końcówką AUX i USB. Cena to coś około 40zł. Pytanie tylko czy jest sens...
Grzdylu ja mam tak samo. Navi wbudowana, ale w schowku druga nawigacja...
Pozdrawiam.
- Rafał
Na allegro są kable z końcówką AUX i USB. Cena to coś około 40zł. Pytanie tylko czy jest sens...
Grzdylu ja mam tak samo. Navi wbudowana, ale w schowku druga nawigacja...
Pozdrawiam.
- Rafał
Szewi z forum159.com zamontował sobie taką w 159, ale nie w fabrycznym navi, a w jakimś kombajnie multimedialnym, który wstawił w to miejsce.
Dla chętnych fotki tutaj (trzeba być zalogowanym): http://www.forum159.com/kamera-cofania-t617.html
AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)
A propos kombajnów. Jest to droga sprawa, ale unifikuje wiele funkcji.
Mnie np. odpowiadałby taki, który robił by za audio, navi i telefon. Niby nic trudnego, ale przydałoby się jeszcze by można było tym sterować z kierownicy, a komunikaty były również wyświetlane na panelu między prędkościomierzem, a obrotomierzem.
Ciekawe który ze sprzętów jest najbardziej kompatybilny z Alfą.
Pozdrawiam.
- Rafał
seryjne navi robi to wszystko ale wszystko robi z kiepską jakością...telefon - tylko osbna karta (brak BT), audio - kiepsko odtwarza MP3, nawigacja - baaardzo słaba, nie intuicyjna, mało dokładna i dodatkowo jak działa navi to nie można odtwarzać płyty. Nie udał się im ten seryjny "kombajn"
Born to be wild.
a kto jest producentem tego fabrycznego kombajnu?
magneti marelli?
Born to be wild.
Spokojnie - Chińczycy opracowują właśnie urządzenie dedykowane dla 159/Brery/Spidera, które będzie kształtem pasowało do panelu Alfy, a funkcjonalność będzie 3x lepsza (Windows CE, Bluetooth wbudowany, możliwość podpięcia TV cyfrowej, kamery cofania, odtwarzanie DVD, nawigacja na SD, itp.). Kwestia miesiąca, dwóch i powinno dać się to już kupować.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów