Witam,
ostatni ktoś mi zawinął (czyt. ukradł ) zaślepkę spryskiwacza reflektoru. Czy wiecie gdzie mogę otrzymać taką zaślepkę? Na alle... nie ma, a po szrotach jeszcze nie jeździłem, chociaż i tak wątpię, żeby ktoś mi sprzedał jedną zaślepkę.
Witam,
ostatni ktoś mi zawinął (czyt. ukradł ) zaślepkę spryskiwacza reflektoru. Czy wiecie gdzie mogę otrzymać taką zaślepkę? Na alle... nie ma, a po szrotach jeszcze nie jeździłem, chociaż i tak wątpię, żeby ktoś mi sprzedał jedną zaślepkę.
W ASO chyba się da samą górę dokupić. Nawiasem mówiąc to żenujące to się w tym kraju dzieje..
Ostatnio edytowane przez slejerek ; 09-09-2011 o 11:46
145 1,7 16V - była
147 1,9 8V - była
GT 1,9 16V - była
156 SW FL 1,9 8V - była
164 3.0 V6 super - była
90 2.5 V6 quadrifoglio oro - jest
159 1,9 16V- jest
za taką zaślepkę ASO zawołał sobie 75 zł... do tego trzeba ją pomalować. Już wiem, czemu ktoś miał lepkie ręce![]()
No właśnie mi też znikła została dziura taka :/ nie wiem czy ktoś mi zwinął czy sama się urwała bo było oblodzone to wszystko i mogło przymarznąć i przy wysuwaniu pęknąć no chyba ze kamień jakiś uderzyłbo da się to zdemontować łatwo tak ? jak to zamontować jak by co na allegro jest po 49 czarna będę musiał pomalować w aso pytałem się z lakierowaniem i montażem 133 zł eh
Ostatnio edytowane przez RALFTYCHY ; 26-02-2013 o 17:17
możesz podesłać jakiegoś linka z tą zaślepką ?
Ja swoją zgubiłem podczas jazdy autostradą i spryskiwaniu reflektorów przy 180 km/h![]()
z takimi małymi elementami zawsze uderzam do użytkowników "tanifiat" albo "tylkofiat" na alledrogo, praktycznie wszystko mają na zamówienie trzeba tylko napisać maila. Czas realizacji w moich przypadkach to zazwyczaj 2 - 3 dni. Zawsze było taniej niż w ASO nawet doliczając wysyłkę.
hm... ja w ASO w krakowie za szt zapłaciłem 35 zł do malowania, więc nie narzekałem![]()
ja byłem w Polinarze w Krakowie na Dąbiu i mi gość chciał sprzedać całą końcówkę za 100 zł.
Mam ten sam problem ale mi się to ułamało, i podejrzewam że często się to zdarza w momencie jak spryskiwacze były zamarznięte i po otwarciu nie chciały już wrócić na miejsce a próbowały na siłęna szczęście ja swoją zaślepkę znalazłem, ale mocowania są połamane :/ chyba przykleję ją na sztywno i tyle
![]()