Ja mam swieze Dunlopy i musze je oszczedzac ;P oczywiscie letnieno to Pany pamietajcie o 13:00 pod CPN przy Carefurze (obok Media Markt ) !! Ci co startuja ze Szczecina i okolic
![]()
Ja mam swieze Dunlopy i musze je oszczedzac ;P oczywiscie letnieno to Pany pamietajcie o 13:00 pod CPN przy Carefurze (obok Media Markt ) !! Ci co startuja ze Szczecina i okolic
![]()
ok no problemo dzisiaj wyjechałem po półrocznej przerwie sprawdzić auto - brak hebli tył cieknie płyn ze zbiornika, i co najgorsze źle działa wspomaganie - wszystkie usterki oprócz wspomagania powinienem jutro usunąć co oznacza że w slalomie sobie nie pojadę za szybko...
Ku...a nie wiem czy bede bo mi dzisiaj po wymianie oleju i filtrow zapalila sie kontrolka wtryskow i nie jezdzi alfa ;/ masakra ;/ mam nadzieje ze jutro rano dojde co to , temat zalozony w dziale [156] moze ktos cos wie ?!?!![]()
ok usterki usuniete siedzen tylko nie upralem alfa jakos smiga i to wspomaganie zle działa ale....
Ja usunalem problemzle zlozony dolot byl przyczyna ;d obecnosc swoja potwierdzam !!
było milo dzięki panowie, nastepnym razem zrobie wspomaganie i reczny to moze jakis normalny czas w slalomie sie wykreci... aktualnie wrocilismy z kuba ze szczecinka pierwszy raz jechałem na 3 silniki 2 boxery(do AR 33) jeden w bagazniku drugi na tylnym siedzeniu (Silver156 pytałeś czy nie obciera tył - odp: nie obciera ) i jedną v6 pod maska :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
z twoją zawiechą i tak nie do pokonania byłeśspocik jak dla mnie udany, wyszalałem się i to najważniejsze
z niecierpliwością czekam na fotki i filmiki, bo sam zrobiłem tylko 3 zdjęcia :mrgreen:
Silver w końcu zatankowałeś paliwo jakie trzeba, dlatego mnie brałeś
pikero prześlij mi foty tej kiery jak możesz
pod jakim hasłem na YT szukać tej szalonej Hondy? :mrgreen:
![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Było bardzo sympatycznie... więcej takich spotów proszę...b. żałuję, ze tak szybko sie zawinąłem...
...fotki ==> ALBUM!
Również żałuję że tak szybko się zawinęlem. Ale cóż, obiecałem kobitce zakupy.
Na następnym zloci zostaje do końca :!:
spocik niezly.. szkoda ze pogoda nie dopisala.. a "czołówkę" z oponami traktuje jak przestroge ze nie nalezy szarżować w deszczu na zimowkach ;P Pozdro i do zobaczenia na nastepnym![]()