Pozdro dla czarnej 159 która przeleciała koło mnie jak błyskawica na A4 w kierunku Katowic ja wyjeżdżałem z MCdonalda przed Gliwicami. No i pozdro dla czarnej 147 widzianej dziś pod Vieną w bielski łapki były.
pozdrawiam właściciela ciemnej 147 blachy SZY z otarciem na drzwiach którego mijałem wczoraj w bb kolo 16, nawet trąbnąłemale kierownik nie zauważył
![]()
Ilekroć czytam o pozdrawianiu się kierowców AR przypomina mi się anegdota opowiedziana przez kumpla:
"Wiesz dlaczego użytkownicy AR machają do siebie na drodze? -> Bo się znają z serwisów ..."![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 SW na ramkach którego mijałam dziś ok 9.30 na Giszowcu w rejonie zjazdu na Mysłowice. Pewnie mnie nie widziałeś, a ja nie miałam jak pozdrowić, bo byłeś ustawiony do skrętu w lewo pod wiadukt a ja jechałam prosto. Tak więc pozdrawiam teraz![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
Kolege z zielonkawej?? 156 dziś ok 8.05 na 11listopada przy cmentarzu...pozdrowienia na CB![]()
a ja pozdrawiam Kierownika pieknej GTV , dzis okolo godziny 14.30 w B_B przy PrezydencieAwaryjki, lapeczki i usmieszki byly
bardzo bardzo bylo milo
![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi