Pozdro dla DamianaBAD mijanego pół godziny temu w Kolbuszowej![]()
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
Mnie możecie spotkać na trasie Leżajsk-Łańcut (dokładnie to do Woli Małej jeżdżę) między godz. 6-7 rano i 19-20 wieczór w drugą stronę. Widziałem parę Alf ale żadna ramek nie miała to co tu mrugać lub machać. Kilku nawet miało CB ale też zero odzewu.
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
Pozdrowienia dla kierownika granatowej 166 RK ładowanej wczoraj na lawetę przy skrzyżowaniu Batalionów ze Staroniwską, marcnow to Twoja? Co się stało?
Ano moja... wyjeżdżałem za gościem z Langiewicza, a ten się nagle zatrzymał, czego niestety nie zauważyłem i się władowałem lekko... Uderzenie poszło w koło i ułamał się drążek kierowniczy, więc musiałem na lawetę wziąć. Drążek już wymieniony, ale nadkole trochę też dostało :/
Nom ja też nie dawno to przeżywałem i nie polecam nikomu...
A w temacie to pozdro dla białej 156 jadącej w stronę rzeszowa dzisiaj rano![]()
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!
Było przesłuchanie na policji we wtorek dopiero, ale jak narazie to tylko poprawiam plandeke i odsuwam szyby w gorące dni. Do rozwiązania sprawy na policji mam związane ręce bo nie mogę zgłosić szkody w TU. Jedyne co wiem to, że policja już w ten sam dzień sciągneła sprawce całego zdarzenia. Dla nie wtajemniczonych powiem, że moja alfa była uczestnikiem wypadku z 3.09.(wtedy był taki mega korek na wylocie w strone krakowa z rzeszowa). Jak będę wiedział coś więcej to podziele się info. ale to już w innym temacie
![]()
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!