No przecież było podane :> 8.30 na parkingu pod lidlem w K-ce przy 3 stawach, mapy były itp nic się nie zmieniło![]()
No przecież było podane :> 8.30 na parkingu pod lidlem w K-ce przy 3 stawach, mapy były itp nic się nie zmieniło![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
okej stoi. Chcialem sie tylko upewnic.
a bedzie ktos przelotem jechal przez tychy ? bym sie podlaczyl bo samemu tak lipnie![]()
Zwarta i gotowa na jutrzejszy podbój Muchowca ;] ..
..aa tu taki mały detalik zawitał na felgach
(dziedziczne po poprzednim aucie)
..Do jutra ludziska !!! <peace>
---------- Post added at 18:14 ---------- Previous post was at 18:04 ----------
hahah ..chciałem wydrukować harmonogram i mapki ..potem kilka
kartek z napisem "Alfaholicy" + logo obok ..aaa tu dupa.. brak tuszu
..może mi ktoś druknąć kartę z napisem, byłbym wdzięczny ;]
ja mam wydrukowane 3 sztuki wiecej jak by ktos zapomnial badz nie mial jak wydrukowac mialem duzo pomyslow ale kolega nie mial kolorowego tuszuwiec zostal zwykly napis alfaholicy.
Czy brat BMW może wbić gdzieś za alfy lub obok nas jeśli bd miejsce ? I czy może wjechać na kartkę Alfaholików ?![]()
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
Przyjechać może, ale czy znajdzie miejsce to wątpię i tak jest już Nas za dużo.
no wlasnie teraz to juz za pozno troche lista była robiona był około tydzien na wpisane sie zapisalo sie 11/12 osob tyle miejsc zarezerwowalem ale szeptnalem tez organizatorce zeby dala nam z 5 wiecej jak by ktos sie spoznil , powiedziala ze ciezko bedzie bo juz praktycznie nie ma wcale miejsc i niewiem czy dostaniemy wiecej.
Zobaczymy na pewno na 1 miejscu beda Alfisci z alfami a jak bedzie miejsce i ktos przyjedzie innym wozem to pewnie bedzie mogl sie wcisnac.
Ok jedzie z nami jednak w alfie.
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
a są chętni na naklejki SCP ?? mam ich troche i jutro moge przywiesc pod lidla.