postaram sie dzisiaj zrobic do konca projekt... zrobie ramke czarna, lub biala... wtedy kazdy nie bedzie mial problemu. Gradient bym wyrzucil z kolorystyki bo im bardziej bedziemy kombinowac tym gorzej moze to wygladac.
postaram sie dzisiaj zrobic do konca projekt... zrobie ramke czarna, lub biala... wtedy kazdy nie bedzie mial problemu. Gradient bym wyrzucil z kolorystyki bo im bardziej bedziemy kombinowac tym gorzej moze to wygladac.
Panowie powiem krótko: jesteście przekozaki z tym projektem!![]()
jak dla mnie to to ostatnie jest ekstra i jeśli można się zapisać na dwie sztuki ale bez nicka, bo po co mają mi kierowcy innych marek na naszym forum grozić że ich wyprzedziłem![]()
Jak dla mnie ostatni projekt jest przekozacki !
i proponuje pozostać przy takim![]()
zrobilem jeszcze alternatywy dla koloru czerwonego. Nie da sie niestety ladnie zrobic czarnej obwodki na logo... widac wtedy delikatna poswiate.
zrobilem to na dwa inne sposoby
Jezeli juz sie na cos zdecydujecie to dajcie znac wtedy umieszcze to gdzies w innym formacie... pdf, psd, tudziez duzo lepszy jpg czy tiff
Ja decyduję się na wersje czerwoną z uwagi na czarną Bellę !
Jak pisałem wyżej - 2 naklejki![]()
Niestety drukarnia zrobi mi projekt i wydruk do zdjęcia dopiero na poniedziałek![]()
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD