Chyba jeszcze nie odebrał autka.
Chyba jeszcze nie odebrał autka.
Ostatnio edytowane przez Czarny_28 ; 23-09-2011 o 17:03
Witam, zastanawiam sie nad zakupem alfy 159 diesla 150 lub 120 kucyków w wersji sedan. Da rade kupic takowa w dobrym stanie do 35-36 k pln z rocznika 2006/2007? Przegladam oferty i ciezko jest dostrzec, ktore oferty to proba wyludzenia pieniedzy, a ktore sa uczciwe. Dlatego zglaszam sie z pytaniem kogo mozecie polecic do zakupu? (np jakis komis ktory pomoze w wyborze/zlokalizowaniu samochodu) najlepiej z okolic Warszawy. Z gory dzieki za pomoc gdyz nie chcialbym najpierw kupic z nastepnie pluc sobie w brode co ja zrobilem![]()
Ja mogę polecić kolegę Tomek_KRK z tego forum. Sam u niego kupowałem 159 i jestem bardzo zadowolony. Tyle że z Warszawy do Krakowa to jednak kawałek.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
isane ja tez jestem w trakcie kupna 159 tyle ze SW od Tomka_KRK,a auta szukalem dokladnie rok zanim zdecydowalem sie na niego(polecili mi go koledzy z forum)i mysle ze nie bede zalowal.Auto odbieram w nastepna sobote.Wszystko wydaje sie byc w porzadku i z kolega Tomkiem mysle ze napewno sie dogadasz i Ci pomoze przy formalnosciach i malych niedoskonalosciach auta
Ostatnio edytowane przez Czarny_28 ; 25-09-2011 o 14:22
Jak w temacie proszę o opinię czy jest sens kupić Alfę 159 JTDm 1.9 16v z przebiegiem ok 200000, ewentualnie na jakie koszta i naprawy po takim zakupie się nastawić. Dodam że auto przed sprawdzeniem w ASO.
Pozdrawiam.
Smigane po Polsce czy za granica? Od tego bedzie zalezec stan zawiechy.
Moja ma 180k km, a jeździ i wygląda jakby miała 50k km.
Ja mam 210tys. wszystko po Polsce jeżdżone.
W zawieszeniu było robione za mojej kadencji:
- wymiana łączników stabilizatorów przód
- wymiana piasty/łożyska prawy przód
Kupiłem ją jak miała 187tys.
Jest super
Odpowiedź na pytanie autora: Jest sens
Szykuj się na sprzęgło i dwumas - jeśli nie było robione