Coś czuję że poczekamy sobie trochę na te peny![]()
- A, 8 GB za 65zł
- B, 16 GB za 107zł
Coś czuję że poczekamy sobie trochę na te peny![]()
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
Pewnie tak... I tak mało zieleni na tej liście![]()
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...
dafi nic nowego.Zawsze tak było.Tak to od ch...a chętnych a jak przychodzi co do czego to jest kibel.Według mnie sonda powinna być od razu zapisami i tyle i ci co brali w niej udział powinni być z miejsca wpisani na listę zamawiających.Ja rozumiem że flatbeet chciał się rozeznać w temacie a tak teraz mamy zonka.Ehh szkoda gadać.
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
no spokojnie poczekajcie do końca zapisów, jeszcze tydzień został. wersja A na pewno pójdzie do realizacji a ci co zamówili B a nie będzie wystarczającej ilości to będą się mogli przerzucić na A więc na A na pewno się uzbiera wymagana ilość![]()
wlasnie dzisiaj wplacilemto tak jakbym na zielono byl
![]()
o co k'mon???
ja chciałam peny w obu wersjach i dopóki nie wyjaśni się, czy będzie B, czy nie i jak długo będą ostatecznie trwały zapisy, to wstrzymuje się z wpłatą. Wolę, aby kasa na B była do mojej dyspozycji, a nie leżała na cudzym koncie. Być może brutalne, ale prawdziwe, poza tym termin wpłat upływa dopiero 30.09. Mam również nadzieję, że do tego czasu wyjaśni się, czy B w ogóle będzie, bo jednak wolę A+B niż 2xA.
ja i ona - "iniemamocne"
Zamówione zapłacone. Jestem ciekaw kiedy będzie finalizacja.
czy ma ktoś dostęp do informacji kto brał udział w ankiecie? wtedy można by było napisać do tych osób i wiedzielibyśmy czy przedłużać zapisy czy finalizować
zapisy będą trwały tak długo aż nie zbierzemy wymaganej ilości na model A, na B raczej nie ma co liczyć i mam nadzieję że większość osób z B przerzuci się na A i wtedy z zebraniem wymaganego minimum na A nie będzie problemów. jak tylko zbierze się wymagane minimum to ruszam z zamówieniem a następna tura raczej nie prędko bo widać że zainteresowanie takie sobie, zupełnie inne niż to co pokazywała ankietaw tym roku raczej na pewno nie będzie kolejnej tury więc każdy niezdecydowany na okazję teraz albo... nie wiem kiedy znów
![]()