Auta gotowe ?![]()
Auta gotowe ?![]()
"Nie bałdzo", mam nadzieję,że jutro złapie wene, bo dzisiaj zdążyłem tylko wysprzątać bagażnik. Z drugiej strony pewnie przy waszych odpicowanych Alfach, moja będzie wyglądać jak szara myszka.
Torino, odpicowanych? Ja mam przygotowany kawałek błotnika do malowania czyli trochę "odrapany", brak wolnego czasu by prysnąć lakierem![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Jutro rano dopiero będzie sprzątanie
aniol - nie przejmuj się i tak nikt pewnie nie zauważy![]()
JA ide właśnie jeszcze dokończyć![]()
okidę picować Belle na Tesko będziemy ok 12.30 jeszcze nie ma pewności czy jedna Bella czy dwie moje będą
![]()
155 1.8 TS 16V - kręci wysoko
166 2.4 JTD 10V - moc turbo, 146ti 2.0 TS 16Vhttp://www.youtube.com/watch?v=gjSVk...feature=relmfu
Pogoda super, auto wyszykowane więc do zobaczenia pod Tesco!!!![]()
Dziękuję wszystkim za miło spędzony czas. Niestety nie mogłem dłużej zostać, czego bardzo żałuję![]()
Podsumowując...
Super ludzie, świetne miejsce i wymarzona pogoda - czego tu chcieć więcej?
Poniżej kilka fotek, które zrobiłem telefonem. Jakość nie powala na kolana ale lepsze to niż nic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziś padło kilka pytań odnośnie koszulek czy polarów, zainteresowane osoby proszę o odezwanie się do mnie na priv i jednoczesne podanie adresu @. Ja ich nie mam "na stanie" ale jeśli ktoś chce może je sam sobie zamówić.
EDIT: Zapomniał dodać! Droga powrotna, żałuję że tak blisko to byłoCiekawy tylko jestem czy były jakieś komentarze w samochodzie na ten temat?
![]()
Ostatnio edytowane przez aniol_jojo ; 25-09-2011 o 17:50
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Super!!!
Frekwencja przerosła przynajmniej moje oczekiwania
Super spotkanie, super miejsce i pogoda wakacyjna
Wielkie dzięki za przybycie wszystkim alfamaniakom![]()
Ostatnio edytowane przez criss2007 ; 25-09-2011 o 17:59