Niee chodziło mi o taką (hmm jaki kolor miała? ) w sedanie bodajże e36 z uformowaną szarą maską , nie wiem czy nie był nią w tamtym roku taki młody chłopak z turbiną na wierzchuNie wiem w sumie czy on nie wygrał bo w ostatnim wyścigu, który jechał bardzo był zadowolony i machał rękami w każdą stronę
Ciężko miał się zatrzymać po przekroczeniu lini mety
![]()
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
ja wiem tylko tyle ze 400km miał pod maską ale jaki silnik to niewiem.
napewno chodzi wam o tą
![]()
Pablo gratulacje i spoko nie ma problemu i tak byłeś grubo przed nami
A ta "fana" i tak była dla nas zapewne więc tak do tego podeszłem
My wracaliśmy gdzieś 19.00 (obowiązki wzywały) pojechaliśmy na tylne bramy i bez kolejki wyjechaliśmy![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
fotorelacja z SCP
http://hdcars.net/?p=87
Preston zobacz sobie tą fotorelacje i pomiędzy zdjęciami Golfa 1 jamajka a bordowym seicento jakaś ta felga znajoma nie?![]()
To nie moje felgi ja takich nie mam to kogos innego sa![]()
Ostatnio edytowane przez Preston ; 26-09-2011 o 14:35
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Moja Vka w galerii SCP
jeszcze raz dzięki Izane
(teraz czekać aż ktoś wrzuci 159 od Mariusza, albo AR 20 od Ulizanej Katki)
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"