witam, jak w temacie chodzi mi dokładnie o przód auta - maska, błotnik, lampy, zderzak i chłodnica wody. Wydaje mi się jednak, że wszystko musi być od GT, czy coś pasuje od 147 czy 156 do tego auta?
Dzięki za pomoc.
pozdr
witam, jak w temacie chodzi mi dokładnie o przód auta - maska, błotnik, lampy, zderzak i chłodnica wody. Wydaje mi się jednak, że wszystko musi być od GT, czy coś pasuje od 147 czy 156 do tego auta?
Dzięki za pomoc.
pozdr
jesli chodzi blachy to ponoc pasuja blotniki z 147GTA,jest temat w dziale ponizej, poszukaj, czyms sie tam roznił ale nie wiem na pewno.
jesli chodzi o silnik to chlodnica powinna pasowac z 147 1,8TS, ,zderzak,lampy,maska niestety tylko od GT,
Jak dalem blacharzowi blotniki z GTA, to powiedzial, ze nie podejmie sie spasowania i odeslalem. Wiec nie wprowadzajcie ludzi w blad. Blotnik z GTA ma przetloczenie do nakladek progowych, w GT tego nie ma. Jesli ktos chce sie bawic w ciecie, spawanie plus kilo kitu - moze i spasuje.
Krajcok
GT JTD Q2 Rosso Scuderia 205 PS (historia)
XKR 4.0 V8 kompressor
tak jak pisałem, gdzies w dziale GT jest temat goscia który sie w to chciał bawic, jak sie to skonczyło niewiem... napiszcie do niego PW to bedziecie wiedziec.
Krajcok, a cóz to sie stao ze błotniki potrzebowałes??
pzd.
Mala przygoda z przodu, potem ktos nie zauwazyl w lusterku auta i zmienil pas prosto na mnie... Nieszczescia chodza parami.
Krajcok
GT JTD Q2 Rosso Scuderia 205 PS (historia)
XKR 4.0 V8 kompressor