Strona 10 z 34 PierwszyPierwszy 1234567891011121314151617181920 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 333

Temat: [Zapowiedź] Zlot Alfistów w Esztergom na Węgrzech. ALFA CITY

DDEvil
    Gość

Domyślnie

dlatego ja najchetniej wyjechalbym ewentualnie duzo wczesniej tak kolo 16 - 17 na miejsce dojechac kolo 22 i z rana na parking :mrgreen: lub nie spac cala noc jechac o 1 lub 2 w nocy i pozniej spac z soboty na niedziele :mrgreen:

Piotr_Z
    Gość

Domyślnie

DDevil, popieram w całej rozciągłości

Użytkownik Pirat drogowy Avatar OO__V__OO
    Mieszka w
    Krapkowice/Opole
    Auto
    307 CC

Domyślnie

czy wiadomo cos o iietach na drogi utostrady i sybkiego ruchu jak dobre pamietam to na slowacji obowiazkowe ???

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał OO__V__OO
    czy wiadomo cos o iietach na drogi utostrady i sybkiego ruchu jak dobre pamietam to na slowacji obowiazkowe ???
    Przeczytaj co napisała Kate, :wink:

Panowie, dajcie szanse zorganizować ten wyjazd na spokojnie 8)
    Jeśli ktoś uważa, że pomysł z wyjazdem z Cieszyna około 1 jest zły, to bardzo chętnie posłucham innych propozycji. Zapisy jeszcze trwają i może się okazać, że jeszcze więcej ludzi pojedzie z daleka.
    Moim skromnym zdaniem Cieszyn jest najbardziej optymalnym miejscem bo jest dobry dojazd ze wszystkich rejonów Polski.
    Co bardziej nie cierpliwi mogą zorganizować w Cieszynie grilla i kawę dla tych co jadą z daleka :mrgreen:

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał AR_33
    Co bardziej nie cierpliwi mogą zorganizować w Cieszynie grilla i kawę dla tych co jadą z daleka :mrgreen:
    jestem jak najbardziej za
    Poza tym Panowie do 7 marca zamykamy listę chętnych i wtedy będziemy myśleć nad organizacją dokładną całego wypadu

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Ma wiesci z Wegier.
    Teddy napisał ze najlepiej jesli wszyscy którzy jadą na zlot, zalogują sie na ich stronie i wpiszą sie na liste, bo tylko członkowie klubu mogą dostac namiary na konto i wplacic wpisowe, z tego co pamietam wychodziło koło 30zł.
    Zagwarantuje nam to ze bedziemy mieli pewne miejsca na zlocie.
    Ja i AR_33 jestesmy juz tam zalogowani, wymogiem jest dołączenie zdjec auta, opis i główne zdjecie musi byc auta z jego włascicielem

a to pełen mail jesli ktos chce poczytac.
    Dear Pawel,
    Thanks for registrating at Alfa Amore It’s a pleasure for us to see, that the polish Alfa owners are interested in AlfaAmore.com. I’ve checked your hompage but unfortunatelly I didn’t find any english forum. Am I right, or am I blind?

There’s something about AlfaCity what I want to tell you. Learning from last years mistakes, in this year we initated an advance booking system. It’s because there are more candidates, than the parking lot’s capacity and the members are favoured to get a parking place in the parking lot. So, we can guarantee your and your friends parking place only if you buy a ticket in advance online. It has one requirement: the person, who buy a ticket in advance has to be a member at AlfaAmore.com

We don’t want to take your group to pieces, but unfortunatelly we can’t do so many things to afford it. The best would be the following: all your friends, who want to come to AlfaCity have to register at AlfaAmore.com with a good datasheet. After we accepted their datasheet, they can check in to the event and we’ll send them an e-mail with the informations about money trasferring.

The second soultion is, that you (as an Alfa Amore member) check in, and your friend’s don’t, but in this case, we can not guarantee their parking place.

Sorry for these „not-so-good” news, I hope it’t won’t deter you from AlfaCity.
    Please send a reply as soon as possible.
    Thanks
    All the bests:
    Teddy Körtvélyes

Korczu
    Gość

Domyślnie

Paweł a czy moglbys dac wskazowki jak sie na tej stronie zalogowac co kliknąć a co nie?! ja osobiscie próbowałem ale mnie nie rejestruje ...nie wypelnilem zielonych pol tzn z zielonym oczkiem bo np. nie mam skypa itp.wiec nie wim w czym jest tam problem...

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Trzeba wypełnic wszystkie pola pomaranczowe, czyli imie, nazwisko, nick...... i na koncu kilka słów o sobie. Dołączyc zdjecia auta i główne zdjecie musi zawierac wlasciciela i alfe, jak juz to wszystko bedziesz mial to w Options bedziesz mia w tekscie link do zgłoszenia Twojego profilu administratorowi, po zgloszeniu otrzymasz akceptacje i konto bedzie w pełni aktywne.

Pozniej wystarczy dopisac sie do listy na zlot.

moninika
    Gość

Domyślnie

a mnie chyba nie chcą
    http://www.alfaamore.com/members/3668

jeszcze nie jestem "members" i nie mogę dopisać się do listy

Paweł156
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał moninika
    jeszcze nie jestem "members" i nie mogę dopisać się do listy
    spokojnie, tam kazde zgłoszenie moderator zatwierdza wiec pewnie zaraz zatwierdzi