Witam serdecznie.
Jestem od jakiegoś czasu użytkownikiem tego forum...jednak nadszedł czas na zmianę alfy na inne auto z rodziny FIATa....mianowicie na CROMĘ 2,4
Z racji iż jest to bliźniacza konstrukcja z Alfa 159(ta sama płyta podłogowa silnik i zawieszenie) chciałbym prosić użytkowników tego forum o wyrażenie opinii na ten temat.
http://moto.allegro.pl/emotion-full-...840629193.html
I tu Kieruje prośbę do użytkowników forum o opinie na temat tego auta....może ktoś ją oglądał lub ktoś kto nie ma daleko mógłby ją obejrzeć??....
Sam w tej chwili nie mogę nawet do sprzedającego zadzwonić(przebywam obecnie w Afganistanie....jeszcze 18 dni) a sprzedający wyraźnie zaznacza że nie odpowiada na maile.
Jeśli oferta będzie w dalszym ciągu aktualna po moim powrocie do kraju....z pewnością spotkam się z tą CROMĄ i jej właścicielem..
Co do ogłoszenia to ciesze się że ogłasza je właściciel prywatny a nie komis, jednak słaba jakość zdjęć uniemożliwia wstępne oględziny auta. Ponadto podejrzany jest przebieg auta 91000km w 5 letnim aucie to mało(patrząc na przebiegi tych roczników), jednak auto jest zadbane i robi dobre ogólne wrażenie.
Proszę o Wasze opinie...będą dla mnie cennymi wskazówkami.