Pozdro dla własciciela "dziwnie ztuningowanej" 156 w wodzislawiu na rondzie zwanym podpaska o godz. 14 oraz dla własciciela srebrnej 156 na blachach SRC w Gorzycach z którym to wymieniliśmy sie spojrzeniami o godz. 14.10.
Pozdro dla własciciela "dziwnie ztuningowanej" 156 w wodzislawiu na rondzie zwanym podpaska o godz. 14 oraz dla własciciela srebrnej 156 na blachach SRC w Gorzycach z którym to wymieniliśmy sie spojrzeniami o godz. 14.10.
Pozdrawiam kierownika oramkowanej alfy 164 rej. SBI.... którego przed chwilą mijałem jak tankował na Lukoilu przy osiedlu karpackim![]()
Pozdrawiam panią z ciemnej 156 SW mijaną dzisiaj przed Kluczami ok. 17![]()
Ja pozdrawiam jasną 156 FL oramkowaną, widzianą zaparkowaną za onkologią z Gliwicach,
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Pozdrawiam właściciela czarnej 159 napotkanej dzisiaj na Kozielskiej w Gliwicach. Pomigane - odmrugane![]()
Pozdrawiam właściciela 166 widzianego wczoraj w bąkowie koło godziny 14.10 - niestety szedłem chodnikiem, ramki były![]()
pozdro dla srebrnej oramkowanej 159SW, która przed chwilą wyjeżdżała spod CBL'a w Krakowie![]()
Today we are living our future memories..
pozdrowienia dla czerwonej 147 widzanej okolo 14:30 kraków 29listopada. oramkowana
A ja pozdrawiam oramkowana 156 w kolorze jasny kameleonobok ktorej pozwolilem sobie zaparkowac pod Fiatem, oraz stado niekumatych "posiadaczy" napotkanych na trasie Brzeszcze-Krakow-Brzeszcze, nikt nie odmachal
![]()