z filtrow od boscha wole Mann, lepsze wykonanie na oko i tak szybko sie nei zapycha. Co do swiec beru dobre ale ja bym wolał denso. Jak cos mozesz dzwonic wsio jest u mnie
z filtrow od boscha wole Mann, lepsze wykonanie na oko i tak szybko sie nei zapycha. Co do swiec beru dobre ale ja bym wolał denso. Jak cos mozesz dzwonic wsio jest u mnie
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
Ja sprawdzałem w nocy moje kable- dyskoteka normalnieTo myślę sobie, że jak bedę wymieniał przewody to od razu wymienie i świece... Na starych kablach i świecach silnik na wolnych obrotach troszkę nierówno chodził. Kable dostałem sentecha a świece briska. Ponownie sprawdzałem kable w nocy- mała poprawa, ale przebicia są niestety... a świece wydaje mi się, że są w porządku
hmmm a co do filtra, bo widzę, że kolega pisze. W seacie cordobie 1.9 tdi miałem filtr championa. Stukając w niego widziałem jak leciały bąbelki powietrza w przewodzie... Szukałem włąsnie filtra firmy MANN, ale nie mogłem dostać, więc baba w sklepie dała mi Toprana. To samo co champion- bąbelki... Kupiłem o prawie drugie tyle droższego bosha i różnica o niebo lepsza!
Ostatnio edytowane przez dawidek ; 02-10-2011 o 17:08