Pod choinkę, to wersja optymistyczna, byle by tylko zajączek nam tego nie przyniósł![]()
- A, 8 GB za 65zł
- B, 16 GB za 107zł
Pod choinkę, to wersja optymistyczna, byle by tylko zajączek nam tego nie przyniósł![]()
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...
tylko bez ironii i sarkazmu mi tuhehehe
w tym tygodniu na 100% pójdzie zamówienie bo się okazało że... może być mniej niż 25 szt.ale i tak czekam do jutra jeszcze na dwa przelewy, o których zostałem poinformowany na PW a teraz jeszcze czekam na ich zaksięgowanie
Wybacz Flat, to tak w oczekiwaniu urozmaicamy sobie czas narzekaniem![]()
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...
No niestety nie, z B już kompletnie zrezygnowaliśmy bo było zbyt małe zainteresowanie. Zapisy trwają już ponad tydzień dłużej i przez ten ostatni tydzień był tylko 2 zamówienia na A i zero na B. Penki ogólnie się nie przyjęły, nie wiem czy w ogóle będzie jeszcze kiedyś kolejna edycja![]()
czyli wychodzi na to ze ci ktorzy kupili beda mieli jedyna i niepowtarzalna limitowaną edycje![]()
o co k'mon???
no na to wychodzi.. w sumie to powinien być bodziec do zamówienia ale jak widać na ludzi to za bardzo nie działa hehe![]()
jak bys zrobil liste na 100 gratisowych penow to bylaby po godzinie pełna i kolejne 100 osob byloby na liscie rezerwowej![]()
o co k'mon???