Ok zobaczymy jak sie podłaczyjuz kasuje chyba 4 raz u innej osoby i cały czas pokazuje mi sie bład a on jest tylko zaslepiony a kontrolka zaraz sie pojawia spowrotem a to mnie troszku denerwuje
![]()
Ok zobaczymy jak sie podłaczyjuz kasuje chyba 4 raz u innej osoby i cały czas pokazuje mi sie bład a on jest tylko zaslepiony a kontrolka zaraz sie pojawia spowrotem a to mnie troszku denerwuje
![]()
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Yo
Na 99% będziemy na grilu/ognisku. Może nawet na 2 Alfy![]()
Ja też może wpadnę w końcu poznać niektóre mordki i mordeczki, tyle, że troche przypał bo mam połamane kołpaki i wgnieciony prawy tył, a tristarki czekają na wiosne dopiero na nowe oponki i nie wiem czy będę pasować do tych wszystkich ładnych wypolerowanych i o-aluso-felgowanych alfiątek ;<
no to ja też sie pisze na skan alfyzobaczymy co pokaże... miejmy tylko nadzieje ze bateria w lapku wytrzyma i że pogoda dopisze.
a co do ogniska to raczej duże, żeby nam ciepło było![]()
ja jak się dowlekę bo moja ostatnio ma fochy z akumulatorem to jak co to bez kabli rozruchowych się nie ruszam![]()
wygląda na to że mam większość czego potrzebujecie: kable rozruchowe mam zawsze w bagażniku, zasilacz samochodowy do lapków (pasuje do większości), lapka z FESem i kabelkiem też mogę wziąć (ale serwisu nie da rady bo to na ELMie się robi, może dam rade pożyczyć od ziomka), drzewko na ognicho biorę (nie wiem ile zmieszcze po spakowaniu reszty) już mam 8 widełek, mały stolik i pare siodeł... ale pogode to Wy zamówcie![]()
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
Panowie pytanie do znajacych sie. Czy ten kabelek dobrze spisuje sie z Alfa ? http://allegro.pl/interfejs-diagnost...805600711.html
I czy pokasuje nim bledy silnikowe takie jak przeplywka, egr, wtryski ? Chcialbym go jutro kupic, ale wole sie wczesniej upewnic. Chyba ze polecacie cos innego z okolicy ?
Jeśli ktoś nie zna dobrze jaworzna to nie polecam spotykania sie pod McDonaldem ... bo na osiedlu stałym jest ogromny remont drogi... korki , zakazy i inne cuda... moge podjechać pod fashiona o 12 i potem byscie mogli jechać za mną...
Chetnie sie pojawie
Nie bylem tam nigdy - i teraz pytanie do osob z okolic. Zbieramy sie jakos w Zabrzu tak jak to mialo miejsce wczesniej, na innych spotach? Moze juz poruszaliscie ten temat, a ja nie doczytalem - wiec prosze o informacje![]()