jak będzie padać, to jest ktoś chętny na kręgle w ikarze ?
koszt to 59 zł godzina/tor + 3 zł buciki.
pozdrawiam,
Adam
Moim zdaniem byle nie padało, a z resztą sobie damy rady.
---------- Post added at 05:47 ---------- Previous post was at 05:41 ----------
Który z chłopaków zna się troche na zmieniarkach. Bo kupiłem SONY, gra ale nie chce mi franca kieszeni z płytami wypluć.
będziemy dzisiaj wymieniaćwahacze, to Ci oblukam.
Spać zas nie umiesz?
pozdro,
a.
Wracając do spotkanej przez Adama Giulii, to jej właściciel ma jeszcze starego Citroena, roadstera MG i jeszcze jakiś model - czasami są do obejrzenia w <Rudimenti> w Knurowie
Ale alfka super, w najnowszym <Classicauto> jest jej zdjęcie z Toru Kielce
no i świetny artykuł o sportowej Giulii GTAm Rafała Płatka - polecam
Ostatnio edytowane przez Archi ; 06-10-2011 o 08:46
pozdro dla kalmy, który przed chwilą smigał swoją 159 obok dworca/biprohutu.
akurat byłem się "przewietrzyć"
Artur, masz jakieś nowe info nt. naszego gliwickiego loga?
Adam
Nie dzwoniłem do Ciebie w zeszłym tygodniu ponieważ dopiero w miniony poniedziałek spotkałem sie z Tomkiem - odbyliśmy długą, interesującą rozmowę, po której jestem pewien, że zwróciłem się do właściwej osoby - jednak dość zajętej - zatem proszę o cierpliwość, myślę że efekty będą interesujące i satysfakcjonujace zarazem.
Byłem przekonany, że wybierasz się w weekend na rybki - dlatego nie proponowałem spotkania, ale trzeba by spotkać się i omówić nasze klubowe sprawy
Daj znać jak stoisz z terminami i czasem.
Pozdrawiam
dzisiaj od 15 do ? jestem u Damiana i wymieniamy wahacze.
jutro to samo.
także może wpadniesz do nas i wtedy porozmawiamy w trójkę ?
jak coś to daj znać na telefon, bo ja się zbieram już z pracy i będę tylko pod telefonem.
pozdrawiam,
Adam
Czy ktoś z forum jeździ i parkuje w Łabędach srebrną Alfę 156 SW. Alfa ta ma srebrny lakier a do tego zielone felgi, lusterka i klapkę wlewu paliwa. Może się komuś narażę, ale mówiąc delikatnie nie wygląda to ładnie.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.