Jak się nic nie zmieni to też się pojawię i może jeszcze zwerbuję jednego Alfaholika. Pozdrawiam
Jak się nic nie zmieni to też się pojawię i może jeszcze zwerbuję jednego Alfaholika. Pozdrawiam
Ja mam z biedronki takie rozkładane bez oparcia to też zabiore z 3-4 jak znajde kaj one mi się w domu pałentają
Z chęcią skosztuje troche rosołu jeśli to "prawdziwa propozycja"szczególnie że wcześniej będe od rana na nogach pewnie bez śniadania
hehehehe
NO I PROSZĘ INNYCH O PROPOZYCJE RÓŻNE W RAZIE DESZCZU, chociaż pogoda narazie na niedziele jest po naszej stronie.... oby tak dalej!
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Czy coś jeszcze trzeba zorganizować??? oczywiście poza alkoholem bo wszyscy kierowcy
a i wezmę aparat także jezeli macie opcje umyc autko to wskazane ale oczywiście to tylko propozycja
![]()
moja bella ma sporo drobnych rys, czeka na polerowanie ale ja się na tym nie znam a lakiernik kasuje trosze $$$ wiec dopiero po 10-tym... będziecie musieli to jakoś znieść. A co do foto to tylko lewy profil. xD
Macie jakis sposób jak się poznać w tłumie? Co by było wiadomo z kim sie rozmawia![]()
polerke dasz rade zrobic we wlasnym zakresie, wystarczy troche podwórka, pasta, gabka i wiertarka. na spocie Ci powiem co i jak. sam robiłem przed SCP i bella od razu wyglada 10 lat mlodsza.
moja propozycja, zeby kazdy na szybie czy gdzies w widocznym miejscu mial kartke z nickiem z forum. co wy na to?
moja propozycja, zeby kazdy na szybie czy gdzies w widocznym miejscu mial kartke z nickiem z forum. co wy na to?
W sumie dobra mysl bo czasem zawsze sie witamy po imieniu ale w sumie szybciej chyba po Nickach z forum bedzie sie wiedziało ktory to ktory
Tak wiec jestem za.
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Ostatnio edytowane przez marcin.sc ; 06-10-2011 o 19:43
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin