@ twardy - Wszystko jest OK! Seryjne QV były wyposażone w manualne klimy:
apropo Q2 to podzielę się z Wami jeszcze jednym cacuszkiem, które znalazłem http://allegro.pl/alfa-romeo-147-q2-...829406124.html ;P
@ twardy - Wszystko jest OK! Seryjne QV były wyposażone w manualne klimy:
apropo Q2 to podzielę się z Wami jeszcze jednym cacuszkiem, które znalazłem http://allegro.pl/alfa-romeo-147-q2-...829406124.html ;P
Ostatnio edytowane przez maaaksss ; 22-09-2011 o 22:12
Też ładna ale tamta biała robi większe wrażenie
Tak się składa że oglądałem tą Alfę w zeszłym tygodniu.
Niby wszystko ok - ale ewidentnie coś było kombinowane pod maska - zupełnie inaczej wyglada prawy i lewy kielich i spawy na nim.
Gość z komisu coprawda mówił że cośbylo tam malowane, ale już nie pamiętam, alfa przepiękna ale polecam bardzo dokłądne sprawdzenie przodu - na moje oko miał walnięty prawy bok.
Auto przepiękne nie ma co gadać, skóra i kierownica w nienajgorszym stanie, silnik ładnie chodzi, ale jednak trzeba uważać.
Gdybym dysponował taką kasą to wziąłbym ją do ASO Alfy i prześwietlił. Jeśli wszystko w miarę ok to targować i kupować.
z autem jest coś nie tak pomijając to że wcześniej tzn ponad rok temu okolice marca-kwiecień jak dzwoniłem się o nią pytać gość mówił że była lekko walnięta i że niby jest wszystko zrobione na tip top, aaa cena wtedy tego auta to była coś koło 50 (49,XXXzł) pod koniec roku 40,XXX teraz 36,500 to jestem ciekaw ile zapłacili za nią jak była powypadkowa i jakie zniszczenia bo pewnie ogromne. jeśli się nie mylę to to auto leży na alu jeszcze dłużej niż marzec-kwiecień bo jak pierwszy raz rozglądałem się za 147 w wersji Black edition to był to koniec 2009 roku i zadaje mi się że już ją wtedy widziałem ale nie dam gwarancji na 100% na jakieś 75% cena wyjściowa koło 56K
dzięki, jeżeli chodzi o mnie to temat tej Alfy jest nieaktualny, nie byłem jej oglądać nawet. Czekam na dopięcie formalności z leasingiem i jadę po odbiór GT
Coś musi być nie tak z tą 147 skoro nie znalazła nabywcy w tak rzadkiej i pięknej konfiguracji. Pozdrawiam