b-ski
ok pierwszy wypadek/groźny/z uśmiechem na zębach/zdjęcia zachowam dla siebie
---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:22 ----------
oj tam co jak co ale ten pas kroczowy,tak sobie myślę co by w jakiś płot nie ....
b-ski
ok pierwszy wypadek/groźny/z uśmiechem na zębach/zdjęcia zachowam dla siebie
---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:22 ----------
oj tam co jak co ale ten pas kroczowy,tak sobie myślę co by w jakiś płot nie ....
Przynajmniej mi podeślij. Pośmiejemy się razem![]()
teoretycznie nie wiem, nic nie czułem, byłem w szokuale za to praktyka
ale jak było co do czego to nikt się nie rwał za kierownice....
e e e tam nie ma nic do śmiania![]()
jak dla mnie 90 procent zadowolenia,mam już w telefonie kolejnych alfistów, bo o to chodzi na zlotach tylko szkoda ze nie są to dziewczyny z ze spidera,ale zawsze to nowi wielcy koledzy/naprawdę macie wielkie serducha/ a Adam jest wielki i tak ma być,p
jak dla mnie 90 procent zadowolenia,mam już w telefonie kolejnych alfistów, bo o to chodzi na zlotach tylko szkoda ze nie są to dziewczyny ze spidera,ale zawsze to nowi wielcy koledzy/naprawdę macie wielkie serducha/ a Adam jest wielki i tak ma być,p
Ale ja nic takiego nie zrobiłem...a wręcz odwrotnie. Co byście nie pisali to i tak wiem swoje. Miało być lepiej.
dzięki za zlot, podpisuję się pod przedmówcami , i dobrze wiem, że zorganizowanie i ogarnięcie takiego spotkania nie jest łatwe.
Sory ,że nie zostałem do końca na filmik, mimo, że się deklarowałem.
Nadrobimy wiosną, tylko chyba już trzeba zacząć zamawiać pogode, bo coś ostatnio nam nie dopisuje (otwarcie/zamknięcie sezonu).
Jakoś na dniach wrzuce link do fotek, pytanie czy wrzucamy tutaj, czy zakładamy osobny wątek ze zdjęciami/filmikami??
ok adam zrobimy spot/mamy trochę czasu POGADAMY,ZIMA ZA PASEM,widziałeś ze mieliśmy wielun rodzinę gość z zona dzieckiem I PSEM,LABRADOR.przyznajcie się kto to był,to jest piękne,a ty adam gadasz ze było nie tak zobacz poświecili nam czas dla takich ludzi i reszty warto jest kombinować
Fajnie było się spotkać i wierzę że nasze spotkania jeszcze dopracujemy ;-) , pozdrawiam