Jest taka możliwość, Ruzwelt często wozi ze soba lapka a jest też Majk który ma sporą wiedze na temat mechaniki i może ci sporo pomóc .Wpadaj My tam nie gryziemy
a jak ci się spodoba będziesz częstym gościem.pozd
Jest taka możliwość, Ruzwelt często wozi ze soba lapka a jest też Majk który ma sporą wiedze na temat mechaniki i może ci sporo pomóc .Wpadaj My tam nie gryziemy
a jak ci się spodoba będziesz częstym gościem.pozd
To ja inaczej, mam kompa z programem ale nie mam kabla do poduch.
pomożecie :>?
147 powodów do zadowolenia
jak jestes jeszcze w kozich to jutro moge pomoc.
od 19 jestem dostepny
Ostatnio edytowane przez bsq ; 25-09-2011 o 22:04
Pozdrowienia dla przepieknej 1750 ! widzianej dzis około 8.10 na Starolęce![]()
hej,
jakos nie zagladalem wczesniej do tego dzialu, a widze, ze sporo sie tutaj dzieje! :-)
Do niedawna mialem grafitowa 145 a od tego tygodnia pomykam czarna 159. Własnie zalozylem jej watek - http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...tml#post676867
pozdrowienia z Jeżyc! :-)
tak jak gary, nie odwiedzałem tego wątku, a faktycznie dzieje się tu.
Często bywam koło ronda Rataje - mieszkam nie daleko.
A najczęściej spotkać można mnie na trasie Poznań-Janikowo-Poznań![]()
Pozdro
witam . jestem posiadaczem Alfy Romeo 166 z napisem ( z tylu samochodu ) " Alfa Romeo to dzielo sztuki " nr. rej PO 511 z Lazarza. <br> Kupilem sobie ten samochod , bo kazdy mezczyzna w swoim zyciu powinien miec Alfe Romeo -mam na stanie kilka innych modeli . Mesiu ,opel ,Cytryna . Alfa bije te wszystkie samochody na glowe swoim wygladem i zrywnoscia ,Przekonalem sie w okresie kilku miesiecy ze tak jest . Jezdzilem ta Alfa R.166 w europie , w Alpach tez i jest super zwinna i zrywna. Pozdrawiam i zapraszam do spotkania Alfamaniakow = BARSOLIS meil =barsolis@o2.pl
---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:43 ----------
witam . jestem posiadaczem Alfy Romeo 166 z napisem ( z tylu samochodu ) " Alfa Romeo to dzielo sztuki " nr. rej PO 511 z Lazarza.
Kupilem sobie ten samochod , bo kazdy mezczyzna w swoim zyciu powinien miec Alfe Romeo -mam na stanie kilka innych modeli . Mesiu ,opel ,Cytryna . Alfa bije te wszystkie samochody na glowe swoim wygladem i zrywnoscia ,Przekonalem sie w okresie kilku miesiecy ze tak jest . Jezdzilem ta Alfa R.166 w europie , w Alpach tez i jest super zwinna i zrywna. Pozdrawiam i zapraszam do spotkania Alfamaniakow = BARSOLIS meil =barsolis@o2.pl
Gary, to dopiero się nazywa przesiadka :O Szacunek!
Witaj Barsolis![]()
Będę wypatrywał 166 na Łazarzu !![]()