wiedziałem ze to Twojaumyta jak zawsze
kołuj mi stanowisko a zawładniemy parkingiem pod UM
![]()
wiedziałem ze to Twojaumyta jak zawsze
kołuj mi stanowisko a zawładniemy parkingiem pod UM
![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
A ja pozdrawiam kolegę z AR 156 GTA SW (jasny, oliwkowy kolor), na blachach SZ, widzianego w Gliwicach na ul. Pszczyńskiej (środa, późno już było, pewnie ok. 21:00).
Kojarzę ten samochód ze zlotu w Ustroniu w te wakacje.
I teraz pytanie: dlaczego mi kolega nie odmachał, jeżeli przechodziłem mu na pasach przed maską i jeszcze pokazywałem smycz klubową, którą miałem na szyi?![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Jadac pzez wies Osiek zauwazylem ze traktorzysci tez sie pozdrawiaja, ale tylko ci w Ursusach
Zeby nie bylo O.T. - pozdrawiam kolege piter_alfa, ktory w piatek wyjezdzal z parkingu pod Fiatem swoim mieniacym sie kameleonem (robi wrazenie), ja beszczescilem posladki w pamietajacym krzyzakow panzerwagenie jettajako pasenger.
Pozdrawiam piękną, czarną, oramkowaną 159 SW, która stała dziś w Wolbromiu pod Stokrotką, a potem pod Biedronką
I 156 cosmo blue na telefonach, która też stała w Wolbromiu pod Stokrotką, ta już ramek nie miała![]()
Pozdrowienia dla oramkowanej 156 znalezionej na parkingu przy Belgu w Katowicach.
Sezon zjazdów studenckich czas zacząć!![]()
Pozdro dla PiterR'a, którego Alfa stała dziś koło 12 zaparkowana na Sienkiewicza w Wadowicach![]()
Mój post nie dotarł, pozdro dla srebnej ze spojlerem na ramkach, dzisiaj na parkingu UEK'u, stałem z przodu![]()
koło dziewiętnastej widziany w Żywcu na światłach pod Góralem alfacholik w pięknej bordowej 147-ce...sprzedajesz auto? z boku widziałem chyba ogłoszenie..
Ja pozdrawiam oramkowaną, czarną 159 widziana w sobotę na parkingu przy rybnickiej. Kierowca zmieniał koło prawdopodobnie.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.