Bylo milo i przyjemnie, Dzieki. I prosba do ktoregos kolegi ktory mial mi podeslac instrukcje jak sprawdzic sonde lambda, zeby o mnie nie zapomnial ;p
Bylo milo i przyjemnie, Dzieki. I prosba do ktoregos kolegi ktory mial mi podeslac instrukcje jak sprawdzic sonde lambda, zeby o mnie nie zapomnial ;p
Spoko, mam twój nóżmiałem pisać po powrocie że ktoś zostawił
to się tam zgadamy, może chcesz go dzisiaj odzyskać? o 21.20 około będe w Sosnowcu jechał przez Wawel, w strone plejady a potem wracał przez ślimak w strone wawelu
a widze że jesteś z Sosnowca to może Ci pasuje
Dzięki wielkie za spotkanieFrekfencja naprawde super, szkoda że z grilem nie wypaliło (nie spodziewałem się że zawiną betonowe grile, które tam stały
) ale za to ognisko było super i w końcu się coś zjadło
![]()
Myśle że na nowy rok świetne miejsce na spotkania przy lepszej pogodzie
Pozdro dla Wszystkich! Atmosfera super![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
My też dziękujemy Wszystkim za spotkanie i miłą atmosferę
a teraz....
DAWAĆ ZDJĘCIA!!!!!![]()
edit:
tak w sumie to liczył ktoś ile razem samochodów było??![]()
Impreza udana ochorona była (straż miejska oraz POLICJA) małe i wielkie ognisko kupa dymu a na koniec strazak z gasnica
Pozdro.
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Ostatnio edytowane przez Pfourul ; 09-10-2011 o 19:23
dzieki za mila atmosfere, bardzo pozytywny spot.Takie trzeba by robić częściej, cykliczne spotkanie co jakiś czas w tym miejscu. Wszyscy mamy w miare blisko, dużo miejsca, czego chcieć wiecej.
zdjecia
http://wyslijto.pl/plik/id1r19m8r7
Jestem !!! Co do tej dwu pasówki to żeście dali po piźd..., moje slicki już na 4 traciły przyczepność, p4 wytrzaskam ci żarówki następnym razem....![]()
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
ooo widze ze bylo fajniutko jak na kazdym takim spociku zlocikuzaluje ze nie moglem byc poraz kolejny :/ ale napewno sie podciagne nastepnym razem ino nie bic plisss
![]()