Założe sobny wątek poświęcony temu zagadnieniu, temat przewija się w praktycznie każdym watku poświęconemu innym sprawom.
Jak pisałem w http://www.forum.alfaholicy.org/mito...akupie-88.html u mnie Blue&Me bezproblemowo współpracuje z iPodem i iPhonem bez dodatkowego Bluetooth adaptera.
Nie wiem skąd to wynika, nowszy soft moze ... ? W każdym razie u mnie jest pełne sterowanie, przerzucanie na wyświetlacz komputera pokładowego i radia nazw płyt, wykonawców, playlisty. Wrzucasz iPoda na kabelku do schowka i nigdy wiecej go nie ogladasz .... no chyba, ze sie powiesi raz na 2 miesiaceJeżeli masz na iPhone nawigacje TomToma to przy połączeniu po kablu dodatkowo w momencie czytania komunikatów nawigacji ścisza się radio. Wada jest taka, ze w momencie podłączenia po kablu iPhone'a sparowanego również z Blue&Me to parowanie nie działa, tzn nie ma przesyłania głosu.
Teraz czas na pytania:
- czy znacie jakas aplikacje do obsługi SMS na IPhone, która współpracuje z Blue&Me
- jak sprawdzić aktualną wersję software'u w Blue&Me
- czy komuś udało się ożenić jakąś nawigację na iPhone aby przekazywanie komend szło również po Bluetooth ?