GDYBY BÓG NIE WYMYŚLIŁ ALFY ROMEO CHODZIŁBYM PIESZO !!!
Czytajcie wszystko co napisałem a nie wybiórczo. Może kolega nie ma poduszki natłuszczonej niczym więc taki efekt nie powstaje. Jeszce jest kwestia oświetlenia. Poza tym ja pisałem o 156 po FL a nie wiem czy kolega miał taką.
Ale ja nie mówie że to na sto procent inny odcień to znak że była walona, mowie że jak takie coś widze to odrazu lampka ostrzegawcza powinna się zapalić.
a poza tym 156 przed faceliftingiem też bardzo czesto widać że dekiel różni się od kierownicy. Np. KIerownica jest granatowa, a dekiel taki szarawy. i to wtedy też świadczy o tym że plak, czy tam zużycie kierownicy robi swoje?? no way
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
oglądałeś ten samochód na żywo że stwierdzasz że tak to wychodzi na zdjęciu?? jak nie to skąd możesz wiedzieć? są dwie opcje, albo zdjęcie przkłąmuje jak wy twierdzicie, albo po prostu coś jest nie tak( widzialem kilka takich egzemplarzy na żywo i bynajmniej nie używałem do tego aparatu tylko własne oczy.
My nie "twierdzimy" tylko stwierdzamy fakty. A jako dowód obejrzyjcie sobie 2 różne zdjęcia robione jedno po drugim tym samym aparatem z innego kąta i z innymi parametrami. To akurat zdjęcie kierownicy przed FL w 156 ale, jak znam życie to ktoś zaraz zarzuci, że problem wystąpił w 147 więc od razu oświadczam, że nie mam zamiaru robić zdjęć, żeby udowodnić, że białe jest białe. Jak dla mnie temat Airbag wyczerpany i dalsze dywagacje są bez sensu.
Każda jedna 147 z gumową kierownicą ma widoczną różnice w odcieniu względem zaślepki airbag, która jest plastikowa. Niepotrzebnie wprowadzasz w błąd użytkowników.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.forum.alfaholicy.org/czes...alfowskie.html
@Belfer27
Nie o tobie mówie![]()
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.forum.alfaholicy.org/czes...alfowskie.html
no spoko rozumiem że może się różnić nie znacznie, o jeden odcień czy tam dwa. ale co innego gdy kierownica jest szara a dekiel granatowy i nie mówie o zdjęciu, bo przyznaje Belfer'owi racje że może się aż tak różnić ale na zdjęciu a nie na żywo.
zresztą zeszliśmy raczej na grubego offtopa.