Hahaha, ja znów przegapiłam środe. Wszystko mi sie poprzestawiało, pomimo tego że Aniucha usilnie mi tłumaczyła w niedziele kiedy kolejny spot wypada![]()
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
Hahaha, ja znów przegapiłam środe. Wszystko mi sie poprzestawiało, pomimo tego że Aniucha usilnie mi tłumaczyła w niedziele kiedy kolejny spot wypada![]()
Dzięki panowie i anie za spotaPanie przepraszam, że się nie pożegnałem ale nie chciałem tak w rozmowę sie wtrącać
![]()
aaaaallllleeeee sie zbłaźniłem wczoraj przy wyjezdzaniu z tego parkinguhaha :0 Zapomniałem, że tam tak ciasno
Marcin dzieki za kompa, i Marcin dzieki za uwiecznienie spota na fotach....sweetaśne![]()
Mariusz miał kompajemu dziękuj
![]()
A ja nie dam rady na następny :/
I następny :/
Ehhh... meine Liebe Intercity
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
przyjedź pociągiem![]()
Właśnie pociągiem pojadę, tylko w drugą stronę.
Nie wiedzą, kiedy pracę planować.
Nie wiedzą, że wtedy są spoty w Krk...
Muszę z tym iść do Dyrektora![]()
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
Widzę że spoty krakowskie przybrały na sile więc i ja może się w końcu pojawię![]()
Podziękowania dla Nożownika za kompai za brak błędów. Marcinowi również dziękuję za zdjęcia.