Moze byc. Jezeli wam pasuje to o 12.15 zbiorka na Markusie. Chyba ze będzie lało to co wtedy robimy ?
Moze byc. Jezeli wam pasuje to o 12.15 zbiorka na Markusie. Chyba ze będzie lało to co wtedy robimy ?
OK to o 12:15 pod Markusem i jedziemy na Sosine!!!
A jak bedzie lało to nie wiem ponoc mamy isc gdzies do restałracji czy cos ale to sie okaze na miejscu tak czy inaczej ja mam zamiar tam jechac
---------- Post added 08-10-2011 at 00:00 ---------- Previous post was 07-10-2011 at 23:57 ----------
Dobra ja ide juz spac bo jutro czeka mnie wyprawa w strone Nysy![]()
Lotka nie ma wiec musi sie do nas przystosowac
Tak wiec 3majta sie pucowac swoje Alficzki (i tak bedzie lało i to pewnie na marne bedzie) i byle do niedzieli
Pozdro.
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Ktoś musi ciężko pracowaćJa się dostosuje, z tym że jest jeden mały problem bo ja nie wiem gdzie jest ten cały Markus
ale to nic, Tomcio jak przeczyta to mi wyśle smska i wytłumaczy jak tam dojechać.
P.S Moja Alfa chyba pierwszy raz będzie brudna na spocie, po 1 leje i pogoda nie za fajna więc i tak się ubrudzi, a po 2 to nie będę miał czasu jej umyć bo idę walczyć z ogrzewaniem.
Dozo jutrojeśli nie zaśpie
![]()
a wiesz gdzie jest węzeł Baliński ? Albo rondo w Chrzanowie opodal ZUSu ? Będąc na rondzie musisz jechać do góry w strone straży i węzła Balińskiego, przejedziesz Straż i po lewej stronie na łuku drogi jest stacja benzynowa. Tam się właśnie spotykamy.
A no to trzeba było tak od razu że na Markusieprzecież wiem że to tam
to jutro o 12:15 zbiórka, pozdro.
Witam witam kiedy jakis spocik organizujemy znow ?? bo widze ze przybylo troszke ludzi a ja zniklemna chwilke
![]()
Jasne jak to była chwilka to ja Cie proszea no jest nas trochu w sumie nas trzech i Ty jeszcze
Tak wiec statystyki spotowe wzrastaja.
Co do spotów my czyli Krolik,Lotek900 i ja juz zakonczylismy sezon nad Sosina
Tak wiec do wiosny moze znajdziesz dla nas chwile i bedziesz na rozpoczeciu sezonu
Swoja droga az wstyd ze Cie przez tyle czasu nie było parówo jedna,tyle fajnych spotów itd. szkoda gadac znaczy pisac
zeby mi to było przed ostatni raz Koleszko
Pozdro.
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Ostatnio edytowane przez drobiazdzek ; 13-10-2011 o 20:32
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
Ja tam zawsze chętny na spota tylko że w weekend bo inaczej praca mnie nie puszcza
P.S Tomuś już na tą Twoją brzydule patrzeć nie mogę, znów ją spotkałem pod biedronkąmusisz coś w niej zmienić bo mi się znudziła
P.S 2. Tomuś zapomniałem zapytać kuzyna ale obiecuje że się dowiem przez weekend![]()
A moze by sie kiedy z Fiatami zgadac i podjechac ? Czesto ich widze pod lidlem. W prawdzie Fiat a Alfa to jedna rodzina ;p