Widziana dzisiaj srebrna 156 albo 159 SW okolo 21.20 skrzyzowanie Dubois Pomorska, poszla ladnie ze swiatel tylko mi ramki czerwono biale mignely
pzdr
Widziana dzisiaj srebrna 156 albo 159 SW okolo 21.20 skrzyzowanie Dubois Pomorska, poszla ladnie ze swiatel tylko mi ramki czerwono biale mignely
pzdr
Jak obok stał hundaj kupe taki ciemny na swiatlach to racej ja![]()
Jestem nietolerancyjny, prosze więc o wyrozumiałość
Hjundaja to ja widzialem ale z tylu po zapaleniu zielonego![]()
Na skrzyzowaniu pomorskiej i dubois obok mnie stał wlasnie taki hujdaj i probowal mnie dogonic az do wysokosci tesco bo pozniej skrecałem.
Ostatnio edytowane przez i am ; 13-10-2011 o 21:24
Jestem nietolerancyjny, prosze więc o wyrozumiałość
też tam śmigałam mniej więcej o tej samej porze, ale ja mam lakier w ciemnym kolorze i pomykałam chyba w przeciwnym kierunku (w stronę pl. Bema).
Przy okazji pozdrawiam wszystkich mijanych bez ramek, którym nie macham, a być może powinnam, bo to "swoi", ale nie chce mi się później oglądać kolejnych zdziwionych min z pytaniem wymalowanym na twarzy "Ale o co chodzi? Znamy się? Skąd? Jak? Kiedy?"
Ale pozdrawiam koleżankę z ciemnej 145 DW (z ramkami AR), z którą pomachałyśmy sobie wczoraj na legnickiej. Auto (w avatarze) chyba widziałam tutaj na forum, ale pewności nie ma i akurat nie mogę też znaleźć.
ja i ona - "iniemamocne"
Poszukiwany właściciel ze 156-tki DOA19928
Dziś czekałem sobie na tramwajajaja (Księże Małe) i Cię widziałem ... Nie podszedłem pogadać, bo się spieszyłemKiedyś już to autko tu widziałem.
Pozdrowionka,
Wojtek - Baruś
Baruś chyba o jedną 9 jest za dużo w tej rejestracji
Czyja ciemna 147 stała ok 12 na Strzegomskiej przy uczelni?Ramki widziałam, ale nie mam zielonego pojęcia jaką miała rejestrację.
edit: rejestracja jest ok, jak nic mam zwidy![]()
Ostatnio edytowane przez eMka ; 14-10-2011 o 12:31
ja i ona - "iniemamocne"
Pozdrowienia dla klientow Irbisu ktorych auta wisialy dzisiaj na podnosnikach
I dla kilku mijanych na A4 dzisiaj Alf - trudno bylo mi przekonac pana laweciarza zeby mrugal![]()
Carlos widziany na Grunwaldzie przed 18tą. Pozdro