Pozdrowienia dla właściciela granatowej AR 145 na klubowych ramkach KDA w Mielcu w rynku![]()
Pozdrowienia dla właściciela granatowej AR 145 na klubowych ramkach KDA w Mielcu w rynku![]()
Nie wiem, czy to ktoś od nas, ale widziałem dzisiaj mknącą na Łańcut zjawiskową 156.....w kolorze rosso...cegła lekko palona z wielkim "cadamuro" z przodu, czarne pokrywy silnika i bagażnika i jakieś prostokąty ponaklejane na boku samochodu. Ktoś kupił do odratowania ?
![]()
Też ją widziałem chyba we wtorek, nawet dwa razy, niedaleko ronda lwowskiego... Że tak powiem, nie wyglądała za pięknie...
kogoś z forum złapała policja na czwórce dziś okolo 18 w Lubzinie ?
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 RJA z ramkami klubowymi i niskim spojlerem, widzianej dziś obok zakładu gazowniczego na wspólnej.
Widziałem też wczoraj jadącą ul Starowniwską od strony Kielanówki ciemną 156 przed FL z halogenami i wszystkimi możliwymi światłami włączonymi z przodu... Tragedia, jeśli czyta to kierownik tego "ukraińskiego tira" to opamiętaj się człowieku, troszeczkę razisz innych.
Pozdrowionka dla kolegi w srebrnej 156 dzis na orlenie w Debicy na klubowych ramkach i pani w BOSKIEJ GT niestety bez ramek hehe
Pozdro dla kilku Alf na blachach RNI i LZ, które mijałem dziś koło 16-17 w okolicach Niska.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej AR 156 o nr rej. RZ RK*** o ile pamietam widzianej wczoraj i scigajacej sie do nastepnych swiateł na wlocie do rzeszowaPS. spóżniłem start
sądząc po przyspieszeniu to pewnie też 2.4 ???
---------- Post added at 13:02 ---------- Previous post was at 12:46 ----------
a i byłbym zapomniał o pozdrowieniach dla własciciela/ki czarnej 156 sw stojacej niedaleko Nory Aktora w rzeszowie i tez z klubowymi ramkami![]()
Ostatnio edytowane przez Alfa_Mark ; 14-10-2011 o 12:41
Ja okresowo widuję pewnego pana w Sanoku ( nie wiem czy tu jest na tym forum) , ale znam go z widzenia i kiedyś zagadałem z Ojcem do niego odnośnie Alfy Romeo chciałbym mu podziękować za to , że nas nakręcił do 156tki bardzo dziękuję i życzę szerokiej drogi z srebną pięknością 159 !
ps jest też pan Mariusz , który także okazał się pomocny i skuteczny w zachęceniu do tej wspaniałej markiszerokiej drogi z 156tką !
![]()
pozdro dla kolegi z czarnej/granatowej 156, na blachach RNI, którą ro często widuje na ul. Kościuszki w Biłgoraju