Jagiel - party dobrze, nie moglo byc inaczej![]()
Jagiel - party dobrze, nie moglo byc inaczej![]()
uwaga plan na następny piątek
wypad do Krakowa lecimy do kina a pozniej na imprezke taki jest ogolny plan proszę o odpowiedzi kto wstępnie by sie pisał
Kraków jest jednak troszkę daleko. Z Cieszyna wrócić o 2 to no prob, z Krakowa może być ciężej... Póki co, mieszane uczucia.
Jagiel - party super, i nawet nikomu nie przeszkadzało, że startujemy w BB a później lecimy na Cieszyn. W końcu to bielskie spoty i takie ekhm! panoszenie się, że spotykamy się od razu w Cieszynie mogłoby zostać źle odebrane.
Ostatnio edytowane przez Jagiel ; 16-10-2011 o 10:20 Powód: :D:D:D
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
No Kraków nie dalej od Bielska niż Bielsko od Krakowa.
zawsze można zostać na noc w Krakowie myślę że kwestia hostelu albo znalezienie noclegów u znajomych jest otwarta myślę że temat do rozważenia
o widzisz Żuwikzgadzam się z Tobą w 100 %, czasem odległość odgrywa podstawową sprawę w całym spotowym życiu. Dlatego ja się potem dziwię pytaniom do mnie dlaczego odpuściłam spoty w BB. A no dlatego że miałam najdalej.
Nie zmienia to faktu że do kina mógłbyś wpaść. Żaden seans o 2 się nie będzie kończył![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Aniucha a czy po seansie cos planujecie czy do domu
Aniuszko do kina no prob, ale moja odpowiedź dotyczyła jednak całej koncepcji WojtusiaKtóry nota bene powinien wiedzieć czym grozi monotonna nocna jazda po imprezie
Żagiel - się nie panosz![]()
![]()
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
A ja zapytam na ktora kino bo do 17ej pracuje...
Jeśli jeździsz fiatem, lub iveco, nie wybieraj się daleko...