Ile kosztuje 1 sztuka wahacza dolnego do 159 trw? Sprzedawca w sklepie zaproponował mi własnie trw za ok. 700 stówek - przeżyłem szok, ale na szczescie to nie moje autoposzedł swożeń w prawym dolnym.
TRW to to samo co oryginał.. więc zrozumiałe, że tanie nie będzie.. Popatrz na allegro jakie tam są ceny, będziesz miał odniesienie..
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
dokladnie tak ale juz teraz sa 159 z przebiegami powyzej 200 tys i na ich przykladzie wyraznie widac, ze awaryjnosc jest niska.
Dla mnie najwazniejsze jest, ze w stosunku do 156 mocno poprawili zawieszenie, ktore wytrzymuje teraz nawet 3 razy dluzej (w 156 30 - 40 tys, a w 159 spokojnie 100 tys km)
Całe auto jest solidniejsze. Karoseria ma zdecydowanie większą sztywność, materiały, użyte do wykończenia wnętrza, są lepszej jakości, spasowanie elementów zewnętrznych i wewnętrznych lepsze, nagłośnienie o niebo lepsze, zero kłopotów z blachą i co najważniejsze - praktycznie zero pierdołkowatych usterek, pojawiających się znikąd - typu rozszczelniające się chłodnice, lejące nagrzewnice, rozsypujące się dyfry.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Ma za to problem z silnikami 1.9jtd - a miał byc taki skok jakosciowy a wyszło jak zawszejeżeli mamy byc obiektywni.
Jakie problemy ?