Ano ja tam nie mam nic przeciwko, tzn wszyscy tylko nie Golfy![]()
Ano ja tam nie mam nic przeciwko, tzn wszyscy tylko nie Golfy![]()
Witam to przedewszystkim przepraszam ze dlugo mnie nie byloa teraz trszoke gorsza sprawa bo nie wiem kiedy bede na jakims spocie bo pech chcial ze zerwal mi sie pasek od rozrzadu w czasie jazdy
a wiadomo co sie dzieje w silniku po takim malym zerwaniu a jak ktos nie wie to nie zycze zeby sie przekonal o tym. silnik jest kaput. i teraz dylemat naprawa silnika za 4 kola czy nowy silnika za 3 tys. czy moze inne auta
( Ale napewno Alfa 166 ). Ale mam nadzieje ze dlugo nie bede myslal o tym co zrobic. Pozdrawiam. I nie ufajcie ludzia jak po zakupie auta mowia ze wymienili pasek bo pozniej sa nie przyjemne klopoty.
Pozdro.
Współczuje, ale nie łam się. Będzie lepiej tylko przemyśl wszystko spokojnie. Wiem co mówię bo w sierpniu spaliła mi się moja Alfa a teraz znów jeżdżę Alfem tylko że w Dieselku. Daj znać co wymyśliłeś. Pozdro.
Witam slyszalem Lotek o tym co ci sie stalo, tez wspolczuje i juz decyzja podjeta bedzie silnik remontowany kapitalnie, bo z uzywka moze byc roznie a za pare tys to kupie jakiegos zloma i jest ryzyko. Wszystko podobno zamknie sie w 4 tys. remont silnika, nowe przewody hamulcowe, przeplywka, wklady lusterek bo nie mam podgrzewania a w czoraj sie dowiedzialem ze wszystkie 166 maja podgrzewane, i chyba tyle. pozdrawiam.do zobaczenia na zlocie
Natis sprzedałeś 166 i kupiłeś GT'ka? Bo to chyba o Tobie mi ostatnio mówił kumpel. Nie gadałeś czasem z chłopakami z Płazy? Jeden też ma GT'ka żółtego.
Witam silniczek juz prawie zrobionytak ze na nastepny tydzien bedzie gotow
to kiedy jakis spocik ?? pozdrawiam
a dawno koeldze sie zerwal ten pasek ?? bo jakis czas temu nie wiem czy sie nie mijalismy w osw, czerwona przedliftowa 166ja oczywiscie vectra jechalem.
pozdrawiam
Ishan z VKP? Nie myślałem że kogoś z VKP tutaj spotkam.
P.S Dawid spocik jak tylko uruchomisz Belle to się zrobi ja zawsze chętny, Tomuś pewnie też się ucieszy na mój widok, z tym że ja tylko sobota niedziela bo w tygodniu siedzę pod ziemią![]()
A ja teraz weekendy mam w tygodiu wiec Chwała Bogu nie pisze sie na zaden spot zwłaszcza ze mam nastepny tydzien na popołudniu![]()
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Lotek, tak mozna powiedziec ze z VKP, ale klubowiczem jestem Vectra Unlimited
a tak co do tematu, jak Wam sie uda zrobic jakiegos spota to moge wpasc oplem ??![]()
bo raz ze chetnie bym Was poznal, dwa sam chce kupic niedlugo alfe a trzy ze mialbym okazje poogladac dokladnie i na spokojnie te samochody, przymierzyc sie, porownac itp
Ostatnio edytowane przez ishan ; 22-10-2011 o 12:51